5 Диплома втора степен Програми в Кулинарни изкуства 2024

Филтри

Филтри

  • Диплома втора степен
  • Наука за храните и напитките
  • Кулинарни изкуства
Области на обучение
  • Наука за храните и напитките (5)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

    Диплома втора степен Програми в Кулинарни изкуства

    Една съвременна диплома е възложена университет или колеж студенти, които са показали широки познания и умения в полу-професионално или полу-професионална област. Разширеният диплома обикновено отнема от един до три години, за да завърши, в зависимост от нуждите и изискванията на програмата и на институцията. Дипломата се счита за сравним с една до две години от проучванията на ниво бакалавърска степен.

    Какво е усъвършенстван диплома в кулинарното изкуство? Този курс на обучение подготвя студентите да работят в професионални кухни. Курсовата може да се състои от търговска готварство, безопасността на храните, знания продукт, кулинарни основи, хранене, и професионализъм. Други курсове и теми, обхванати може да включва управление, бизнес, комуникации, финанси, обслужване на клиенти, писане, развитие меню, контрол на разходите, печене, световната кухня, и винени проучвания. Студентите се научават как да се изпълнява и двете предни-на-на-къщата и обратно-на-на-къщата операции.

    Студентите могат да се обучават за напреднал диплома в кулинарното изкуство, за да учат и да развиват своите умения в кулинарното методи и разбиране на глобалните кухни, които влияят и да повлияе на индустрията. Те придобият практически опит и обучение, както и знания промишленост и управленски умения.

    Общите разходи по програмата са различни, в зависимост от учебното заведение, неговата страна на място, както и продължителността на програмата. Важно е, че кандидат-студенти правят проучване на училищата с подходящи програми, които ги интересуват и да се подравнят с техните финансови, академичен, и кариерни цели.

    Възпитаниците на програми кулинарни изкуства могат да си намерят работа в отраслите на хотел, ресторант, и гостоприемство. В хотелски и ресторантьорски кухни, те могат да станат Sous готвачи, готвачи, изпълнителни готвачи, или собственици. Извън кухнята, има възможности, както за храна и напитки мениджъри, или като ресторант или хотел от веригата кадри.Те могат също така да се потърси позиции по-високо ниво като ресторант или собственици на бизнес, или висши мениджъри. Свързани кариера включват храна писател, изследвания готвач, кулинарни възпитатели, или дори медийни личности.

    Много университети в целия свят предлагат кулинарни изкуства или свързани с него програми. Тези курсове са обикновено кампус базирани тъй като голяма част от Инструкцията включва практическо обучение и практическо приложение на умения. Търсене на програма по-долу и се свържете директно с офиса допускане на училището по ваш избор чрез попълване на олово под формата.