5 Диплома втора степен Програми в Строителни услуги 2024

Филтри

Филтри

  • Диплома втора степен
  • Строителство
  • Строителни услуги
Области на обучение
  • Строителство (5)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

    Диплома втора степен Програми в Строителни услуги

    Придобиването на висша диплома може да даде на студентите допълнителната информация, която им е необходима за избрания от тях курс на обучение, за да започнат кариерата си. Често, като се вземат едно до три години на концентрирано проучване, мнозина избират тази опция, вместо да преследват други по-дълги или по-скъпи степени.

    Каква е напредналата диплома за изграждане на услуги? Учениците, които избират тази степен, могат да завършат с напреднали познания за нововъзникващите технологии в тази бързо развиваща се област. Класовете обхващат теми като отопление, охлаждане и електрически системи, геодезия, проектиране на сгради, структурно инженерство, зелена технология, управление на материалите и всички аспекти, свързани с изграждането от гол земята чрез завършване на проекта. Могат също така да бъдат обхванати специални теми като дървообработване, скулптура, озеленяване, дърводелство и водопровод.

    Управлението на проекти и организационните умения се прилагат лесно както лично, така и професионално. Разбирането как функционират електрическите, охлаждащите и отоплителните системи може да бъде полезно при закупуване или ремонт на жилищни или търговски имоти.

    Разходите могат да варират в зависимост от продължителността на програмата и местоположението на училището, предлагащо програмата. В допълнение към таксите и таксите, някои класове биха могли да включват изискването студентите да закупят строителни или лабораторни материали. Платените или неплатените стажове и стажове може да са необходими за завършване.

    Работните места в сферата на строителните услуги могат да бъдат намерени в целия свят. Завършилите често избират кариера за възнаграждение като ръководител на строителни услуги, мениджър строителни услуги, строителен надзорник, директор на услуги по поддръжка, инженер по строителство или надзорен ръководител на проекта. Тези, които проявяват интерес към продажбите, могат да намерят кариера като ръководители на сметки или мениджъри по продажбите. Други, които имат опит в областта на финансите, могат да избират позиции като оперативен счетоводител или финансов директор на строител, архитект или управляващо дружество.

    Обучението по строителни услуги се предлага както онлайн, така и в колежа в много колежи и университети. Потърсете програмата си по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра за попълване.