1 Диплома втора степен Програми в Туризъм 2024

Филтри

Филтри

  • Диплома втора степен
  • Туризъм и хотелиерство
  • Туризъм
Области на обучение
  • Туризъм и хотелиерство (1)
    • Назад към основната категория
    Местоположения
    Намерете още местоположения
    Тип степен
    Продължителност
    Темпо на обучение
    Езикознание
    Езикознание
    Формат на обучение

      Диплома втора степен Програми в Туризъм

      Вие напреднал диплома е вариант за студенти, които искат специализирани кариера без да упражнява градуса. Продължителността на програмите се различават и може да бъде до три години. Кредитът спечелил често може да се сложи към определена степен в бъдеще.

      Така че това, което е усъвършенстван диплома в областта на туризма? Една съвременна диплома в областта на туризма дава на студентите широк спектър от знания за работа в развиваща се индустрия. Учениците научават за финанси и риск, наредби, здраве и безопасност, операции, маркетинг, продажби, планиране на развитието и човешките ресурси. Изследванията включват теория с практически урок, който варира в доставката, включително оценки на лекции, екскурзии и семинари. Програми напълно обхващат света на управление на туризма, за да даде на студентите ефективни реални умения и да им даде възможност успешно да работят в динамична и променящата се среда.

      Приходи напреднал диплома в областта на туризма може да открие възможности за осигуряване на позиция в бранша или възможност за възходяща мобилност в утвърдена кариера. Студентите могат да влязат в областта доста бързо, да натрупат опит и да използва кредитните те сте спечелили в бъдеще професионално развитие.

      Както при много академични програми, разходите варират с институция и фокус. Преди да изберете програма, това е важно за тези, които са заинтересовани да изследователски програми съответно и намерите този, който е най-добре.

      При завършване, студентите са често да бъдат квалифицирани да работят самостоятелно в областта на туризма или гостоприемство или с туристическа агенция или оператор на туризма. Студентите могат да бъдат оборудвани с пълен обхват на знания, за да се изгради свой собствен бизнес, свързани с туризма, от разработване на продукти за изпълнение. Учениците могат също да бъдат квалифицирани за работа с установените предприятия в рамките на отрасъла в различни капацитети.Възможни позиции включват директор на продажбите, директор на маркетинга, мениджър бизнес развитие, директор на операция, генерален мениджър, стратегически маркетинг мениджър и изпълнителен директор.

      Една съвременна диплома е чудесен начин да получите вашата кариера започна. Търсене на програма по-долу и се свържете директно с офиса допускане на училището по ваш избор чрез попълване на олово под формата.