Диплома втора степен Програми в Хранителни технологии 2024

Филтри

Филтри

  • Диплома втора степен
  • Здравни грижи
Области на обучение
    Авиация (0)Архитектурни проучвания (0)Бизнес проучвания (0)Езикознание (0)Изследвания на околната среда (0)Електроенергия (0)Естествени науки (0)Журналистика и масова комуникация (0)Здравни грижи (0)Изкуствознание (0)
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

Няма програми, които отговарят на вашите критерии за търсене. Моля, прецизирайте филтрите си.

Clear filters

Диплома втора степен Програми в Хранителни технологии

За изчерпателно изучаване на конкретна тематична област студентите могат да помислят за придобиване на висша диплома. Този тип програма е между асоциирана степен и бакалавърска степен, като отнема около три години, за да завърши.

Каква е дипломата за напреднали в областта на хранителните науки? В тази програма студентите обикновено изучават науката зад храните, за да разберат по-добре как да осигурят безопасността на хранителните продукти. Темите, изучавани в дадена програма, могат да включват техники за обработка на храни, методи за опаковане, разпоредби за хранителната промишленост и стандарти за безопасност на храните. Курсовете могат да помогнат на студентите да разберат управлението на операциите, осигуряването на качеството и проучванията на потребителите. Много програми ще включват и теория за биология, химия и основни науки за храните. Някои програми ще интегрират практически опит или проект, който позволява на студентите да направят това, което научат, за практическа употреба.

След завършване на програма по хранителни науки, завършилите обикновено имат солидно разбиране за хранителните операции, което е от полза за много кариери. Те също придобиват умения за анализ на хранителните продукти за безопасност. И накрая, се научават уместни документални умения, които са универсално полезни за всяка област на живота.

Оценките на разходите за дадена програма се получават най-добре директно от всяко училище. Това се дължи на различията в разходите за обучение и други разходи от училище до училище. Учениците трябва да се обърнат към отдела за финансова помощ на училището.

Разширената диплома по хранителни науки може да позволи на индивидите да се подготвят за много кариери в хранително-вкусовата промишленост, включително тези в производството, управлението и регулирането. Някои от възможните длъжности за завършилите са специалист по безопасност на храните, представител по продажбите на храни, техник по качеството, хранителен микробиолог и координатор по хигиенизиране. Завършилите могат да намерят работа и в различни индустрии. Те могат да включват преработка на храни, безопасност на храните, контрол на качеството, технически продажби и държавни агенции.

Разширената диплома по науката за храните може да бъде голям тласък за кариера в хранително-вкусовата промишленост. Потърсете програмата си по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра за попълване.