1 Диплома PGDip Програми в Управление на поръчки 2024

Филтри

Филтри

  • Диплома PGDip
  • Управленски науки
  • Управление на поръчки
Области на обучение
  • Управленски науки (1)
    • Назад към основната категория
    Местоположения
    Намерете още местоположения
    Тип степен
    Продължителност
    Темпо на обучение
    Езикознание
    Езикознание
    Формат на обучение

    Диплома PGDip Програми в Управление на поръчки

    След придобиването на бакалавърска степен или понякога на висша диплома, можете да изберете да завършите следдипломна дипломна програма. Това са сертификати за завършено ниво, които осигуряват обучение в целеви район. В зависимост от страната те могат да отнеме един до три семестъра или шест месеца до една година.

    Каква е следдипломна диплома за управление на обществените поръчки? Управлението на доставките включва процеса, който фирмите следват, за да извършват покупки от доставчици, от поръчки до одобрение на продукти. Можете да изучавате практики за устойчивост, които вземат под внимание разходите, качеството и доставката. Курсовата работа може да включва политика за възлагане на обществени поръчки, федерално придобиване, разширено договаряне и усъвършенстван анализ на разходите и цените.

    За да бъдете успешни в тази област, можете да установите аналитични и изследователски умения, за да докажете, че можете да изберете правилните доставчици и да решите проблеми с дефектни продукти. Можете също да научите ценни междуличностни умения, необходими за работа с различни хора, за да вършите работата правилно.

    Обучението обикновено се основава на почасови кредити и всяка институция ще има свои собствени зададени разходи за час, в зависимост от това колко са необходими. За да определите колко можете да плащате по време на програмата, свържете се с служител от избраните от вас кампуси.

    Много от популярните възможности за заетост след завършване на следдипломна програма в управлението на обществените поръчки са в предприятия, които изискват много външни доставки. Те включват търговията на дребно, производството, разработването на продукти, правителството, транспорта, космическата промишленост и образованието. Може да се натъкнете на реклами за работа за специалисти по поръчки, стратегически купувач, мениджър на доставчици, специалист по надзора на договори или старши мениджър по договаряне на услуги от доставчици. Понякога генералните директори ще поемат ролята на договарящите се доставчици.

    Ако искате уменията и образованието, осигурени от диплома за следдипломна квалификация за управление на обществените поръчки, няма време като настоящия, за да започнете да изпълнявате целите си. Потърсете програмата си по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра за попълване.