1 Диплома Програми в Управление на доставките 2024

Филтри

Филтри

  • Диплома
  • Управленски науки
  • Управление на доставките
Области на обучение
  • Управленски науки (1)
    • Назад към основната категория
    Местоположения
    Намерете още местоположения
    Тип степен
    Продължителност
    Темпо на обучение
    Езикознание
    Езикознание
    Формат на обучение

      Диплома Програми в Управление на доставките

      Диплома е колеж или университет, сертификат, който доказва, студент е завършил курс на обучение в определена тема. Дипломи могат да бъдат възложени за степени, получени или за допълнителен курсова, която предоставя по-подробна инструкция за студенти, които имат градуса.

      Какво е диплома от закупуването на управление? Тя е сертифициране предоставени, когато един студент е научил за управление и стратегия за бизнес. Дипломата е трамплин за кариера в управлението на доставките поръчки и и обикновено изисква 40 седмици от учебното време. Някои от основните курсове може да включва финансово управление, управление на операциите, маркетинг и поръчки.

      диплома за управление на покупателната А може да повиши конкурентоспособността си в много области в кариерата. Можете да прекарват много време в мрежа с доставчици, но това може да ви даде свободата да работи по свой собствен график и да направи много решения без надзор.Вие също може да бъде в състояние да пътува често и имат отговорността да управляват големи обеми от приходите.

      Цената на диплома за управление на покупки на зависи от кое училище сте присъстват и дали сте приели класове онлайн или лично. Много студенти избират онлайн вариант не само защото е по-скъпо, но тъй като те вече имат работни места; училища обикновено изискват някакъв професионален опит като предпоставка за техните програми.

      С диплома от закупуването на управление, може да продължи няколко кариерни пътища, включително купувач, закупуване на изпълнителната, специалист поръчки, договор офицер и логистика на анализаторите. Всички тези позиции включват закупуване на продукти и услуги от името на една компания. Мениджърите в тези области оценка на цената и качеството на доставчици и търговци, посещават търговски изложения и конференции, и договарят договори.Те също така поддържа покупателната и инвентарните записи и да вземат решения за коригиращи действия, когато доставчиците не отговарят на изискванията на договора.

      За да научите повече за тази диплома, търси за вашата програма по-долу и се свържете директно с офиса допускане на училището по ваш избор чрез попълване на олово под формата.