16 Диплома Програми в Управление на строителни проекти 2024

Филтри

Филтри

  • Диплома
  • Строителство
  • Управление на строителни проекти
Области на обучение
  • Строителство (16)
    • Назад към основната категория
    Местоположения
    Намерете още местоположения
    Тип степен
    Продължителност
    Темпо на обучение
    Езикознание
    Езикознание
    Формат на обучение

    Диплома Програми в Управление на строителни проекти

    Диплома се дава на лица, които са завършили програма и са преминали курсова работа и изпити в общност или в технически колеж. Дипломите означават майсторство в конкретен предмет.

    Каква е дипломата за управление на строителни проекти? Обучението обикновено се съсредоточава върху строителния закон, строителните материали, измерването, методологията, търговете и управлението на договори, както и строителството за малки, средни и големи сгради. Студентите вероятно ще научат за въздействието върху околната среда, ще получат комуникационни умения и ще се научат да наставляват. Някои програми използват информационни технологии за сгради и се фокусират върху работата с такъв софтуер.

    Уменията за управление на конфликти помагат в строителната индустрия с жонглиране на търговски или жилищни интереси с правителствени разпоредби. В съчетание с умения за водене на преговори и комуникация, завършилите могат да бъдат подготвени както за работа в отрасъла, така и за работа с много други ситуации извън тяхната работа.

    Необходими са изследвания, за да се установят всички разходи и такси за програмата. Цената на посещаемостта варира в зависимост от местонахождението на училището, продължителността на обучението и статута му на записване, както и всички допълнителни изисквания за курса извън обучението. Дипломните програми са средно две години за завършване, но могат да отнемат до три.

    Завършилите диплома за управление на строителни проекти са работили за правителствени служби, застрахователни компании, строителни предприемачи, архитекти, доставчици на строителни материали, фирми за управление на проекти и фирми за количествено измерване. Като управител на строителни проекти хората могат да работят за търговски строителни фирми, жилищни сгради, инфраструктурни проекти и франчайзи за големи жилищни сгради. Освен ръководител на строителни проекти, някои от тях са работили като инспектор на количества, мениджър на проекти за оферти, оценител на разходите и помощник-мениджър на проекта. Тези, които имат ИТ фон, могат да влязат в кариера в изграждането на информационно моделиране като моделиращ информация за сградите, ръководител на проекта или специалист.

    По принцип студентите могат да изберат курсовата работа онлайн или в университета, както и да изберат броя на часовете, които да вземат наведнъж. Потърсете програмата си по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра за попълване.