ИНТЕГРИРАНА '' OLYMPUS '' нула - ДА ATPL замразени

OLYMPUS Aviation Academy е разработил цялостна интегрирана програма за обучение на пилоти, за да донесе на студентите до владеене така че те да работят като втори пилоти на единични и / или многодвигателни самолети в търговския въздушен транспорт и да продължи кариерата си в авиацията.

интегрирани Курсът на обучение е на пълен работен ден, разбира се, от нула часа опит чрез получаването на замразени ATPL EASA (fATPL) включително владеене на английски език (ICAO) и MCC сертификат.

Когато решите да се запишат за интегриран курс сте решили да стане професионален пилот присъства на пълно работно време, разбира се, включително и ден за ден на земята и обучението в полет.

Предварителни изисквания:

  • Минималната възраст за влизане в OLYMPUS авиационна академия Professional за летателно обучение е 18 години.
  • Владее английски.
  • Притежател на валидно клас EASA медицинско свидетелство 1.

Продължителност на курса:

Преди началото на курса е необходимо студентът да завърши процеса на записване, като представят под формата на ATPL заявление, придружено от 1 сертификат за EASA медицински клас, копие от документ за самоличност или паспорт, копие от диплома за средно образование (или еквивалентен) и 4 снимки.

Редовно обучение за полет започва около 1 месец след началото на курса и работи непрекъснато от този момент нататък. Въпреки това студентът има право на избор, за да започне обучението на по-късен момент. Минималната продължителност на ATPL интегрирания курс е 12 месеца, а максималната е 36 месеца. В OLYMPUS Aviation Academy средното време, необходимо за завършване на курса ATPL е 12 - 14 месеца, включително всички обучение и изпити.

  • Неевропейски граждани са длъжни да подадат заявление за издаване на виза.
  • Olympus авиационна академия обработва всички процедури за издаване на виза.

Моля прилага възможно най-скоро, за да се запази позиция и да започне изучаването чрез нашата система за електронно обучение, преди пристигането си. Можете да започнете ATPL Modular / дистанционно обучение по всяко време.

Програма с обучение на:
  • Английски

Прегледайте още 1 курсове в Olympus Aviation Academy »

Този курс е Редовно обучение, Комбинирано в кампус и онлайн
Start Date
Отворено кандидатстване
Duration
12 - 14 
Редовно обучение
Price
53,900 EUR
По място
По дата
Start Date
Отворено кандидатстване
Крайна дата за записване

Отворено кандидатстване