25 Курс Програми в Гейм дизайн 2024

Филтри

Филтри

 • Курс
 • Проектантски проучвания
 • Дизайн на медии
 • Гейм дизайн
Области на обучение
 • Проектантски проучвания (25)
 • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

  Курс Програми в Гейм дизайн

  Видеоигрите са големите нововъзникващи форма на изкуство, както и курсове по дизайн игра стават все повече и повече стандарт. С въвеждането на тези програми, студентите имат възможност да имат практически опит с разработването на игри, за да ги подготви за бъдещата им кариера.

  Може би се чудите, какво е разбира се в игра дизайн? Програми, насочени към този набор от умения се разделят на две области на изследване: теоретичен и практически. Разбирателство теорията на игрите е от жизненоважно значение за успеха, но учениците също могат да бъдат в състояние да създаде реални игри за изграждане на опит и портфолио в същото време. Тази поредица от курсове е добре допълва от 3D анимация, интерактивния дизайн, или интерактивни истории класове.

  Освен създаване на портфолио, което може да ви помогне да си намеря работа след дипломирането си дизайн, курсове в игра дизайн и изграждане на набор от лични умения, които ще са от полза в тази индустрия.Способността да общуват и работят с група е наложително да се игра дизайн, както и критично мислене и решаване на проблеми.

  Факторите, които определят колко разходи по програмата включват университет избор, дължина програма, и страната, в която учат инча Най-честите страни да изучават игра дизайн са Финландия, Швеция и Съединените щати. Не забравяйте да изследвания преди да се запишете.

  Естеството на гейм индустрията позволява голяма гъвкавост при възможностите за кариера. Повече от всякога, че е много възможно да се създаде видео игри независимо. Алтернативно, с все по-голям пазар, тя се превръща в по-лесно да си намери работа със съществуващ студио. Плюс това, има много различни области, които можете да се специализират в, включително дизайн, програмиране, изкуство, скриптове, производство, писане, и научните изследвания, така че можете да намерите в нишата, която отговаря на вашите интереси.

  Това е най-вълнуващото време да работят в тази индустрия, така че започнете да търсите в курсовете в игра дизайн, достъпни за вас днес.Търсене на програма по-долу и се свържете директно с допускане офиса на училището по ваш избор чрез попълване на олово формата.