4 Курс Програми в Мениджмънт на хранителни услуги 2024

Филтри

Филтри

  • Курс
  • Туризъм и хотелиерство
  • Хотелски услуги
  • Мениджмънт на хранителни услуги
Области на обучение
  • Туризъм и хотелиерство (4)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

Курс Програми в Мениджмънт на хранителни услуги

А, разбира се, може да отнесе до една единица на обучение, което продължава до една година, или тя може да се отнася за цялата програма на обучение. дефиниция му зависи до голяма степен от местоположението на институцията. Така или иначе, това образование песен често се използва, за да се осигури допълнителна професионална подготовка или мост между академичните фази.

Какво е курс по управление на хранителните услуги? Този курс е посветен на оперативните процеси на ресторант, който да доведе до рентабилност. Студентите имат възможност да разширят своите знания и умения, свързани с туристическата индустрия. Чрез проекти и дискусии в клас, учениците могат да проверяват и хранително-вкусовата промишленост от гледна точка на управлението. Занятията взети за този курс могат да включват управление на съоръжението, храна услуга на предприемачеството, управлението на разходите за обслужване с храни и лидерство в услуга на храните.

Това разбира се е от полза, защото тя се фокусира върху управлението на операциите, лидерство и финансово управление.С тези основни умения, млад специалист може да бъде в състояние да получи позицията на средата за управление или по-висока заплата.

Цената на един курс по управление на хранителните услуги не е един и същ във всички университети. Често, за местоположението на училището, средата на класовете, колко класове сте приели и от къде си да играе роля в цената. Когато се свържете с дадено училище, може да имате възможност да научите повече.

Докато някой с това образование ще бъде готов да работи в ресторант, това не е единственият път в кариерата на разположение. Може да имате право да работят в хотели, спортни съоръжения, кетъринг фирми, трапезарии услуги или училища. Някои примери за титла в кариерата включват управление на хранителните услуги, храна мениджър решения за услуги и управление на търговията на дребно. Това разбира се също може да ви подготви за по-нататъшното си образование.

След като разбера, че тази програма е точно за вас, трябва да се прилагат.Търсене на програма по-долу и се свържете директно с офиса допускане на училището по ваш избор чрез попълване на олово под формата.