11 Курс Програми в Науки за земята 2024

Филтри

Филтри

  • Курс
  • Естествени науки
  • Науки за земята
Области на обучение
  • Естествени науки (11)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

Курс Програми в Науки за земята

Започване на курс по науки за земята дава възможност на учениците да получат по-добро разбиране на Земята "и въздух, вода и земя. Да се ​​изследва сложността на планетата, различни предмети се изучават като геология, химия, математика, физика и.

Много хора се чудят, какво е курс по науки за земята? Това е област на обучение, предназначени за обучение на студенти за планетата, който обитават. Обхванати теми включват екологични опасения, вулкани, земетресения, климатични модели, и скално образувание. Студентите ще ровя в теми като глобалното затопляне и как стремежа на човечеството "е за петрол, газ, минерали и въглища е повлияло на планетата. Докато записва, лица ще изследват историята на планетата чрез изучаване на вкаменелости, промени в земната повърхност 'S с течение на времето, и paleobiology. Множество обекти ще бъдат включени в учебната програма, като метеорология, геофизика, океанография, геология и география. Геоложки карти е друг компонент на тази курсова работа.

До започване на курс по науки за земята, учениците са изложени на по-широк спектър от знания за многопластови системи, които изграждат планетата. Proficiency, придобит чрез обучение често води до възможности за работа и развитие нагоре по професионалната стълбица.

Тъй като тези курсове се предлагат в различни университети по целия свят, че би било разумно да се свържете с училището по ваш избор, за да разберете конкретни цени за обучение. Цените варират широко в зависимост от местоположението, онлайн или лице в лице формат доставка, и продължителност на класове.

След завършване на курса, както е част от програма степен, завършили с диплома в тази област могат да търсят работа в множество позиции.Например, има възможности за кариера за Arborists, химици, градинарски техници, специалисти по управление на опасни отпадъци, геолози, геофизици, метеоролози, еколози, рибни и дивечови надзиратели, ботаници, строителни инженери, природолюбители, инспектори, токсиколози, морски биолози, океанографи, подпочвените води специалисти и специалисти по почвознание. Лица, които получават напреднала степен могат да се превърнат в колеж преподаватели по земни теми, свързани.

Ако са привлечени от всеки един от непреодолими науки, свързани с изучаването на земята, Дон 'Не се колебайте да започнете. Търсене на програма по-долу и се свържете директно с допускане офиса на училището по ваш избор чрез попълване на олово формата.