10 Курс Програми в Науки за околната среда 2024

Филтри

Филтри

  • Курс
  • Изследвания на околната среда
  • Науки за околната среда
Области на обучение
  • Изследвания на околната среда (10)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

    Курс Програми в Науки за околната среда

    Започване на курс по науки за околната среда дава възможност на студентите да разберат планетарни предизвикателства, които са предизвикани от хора, заедно с тези, които са настъпили в резултат на естествени средства. Този курс обхваща множество дисциплини, включително биология, химия, и физическата наука.

    Може би се чудите, какво е курс по науки за околната среда? В тази област на обучение, учениците научават за геология, химия, физика, екология, биология и науки за земята. Социални науки, като например политически науки и икономика, също играят роля в учебния план. В допълнение, enrollees ще научат за замърсители и опасни замърсители в почвата, въздуха, и водни обекти. Тъй като учените екологични трябва да отговарят на правителствени разпоредби, спазването на нормативните актове се покрива, както добре. Студентите ще се научат да събират данни, да анализира факти, и пишат доклади за своите констатации.

    Получените знания чрез образование обогатява студенти "живее в много отношения.До завършване на курс в тази област на изследване, учените придобиват умения в сложността и взаимосвързаност на околната среда. Те също се превърна в трудоспособна в околната среда, свързани с полета за кариера.

    Цената на курса ще варира в зависимост от институцията, формата на доставяне, и дължината на класове. Някои курсове се предлагат онлайн, докато други отговарят лично на кампуса. Би било разумно да се свържете с университета се интересувате от присъстващите, за да разберете специфични структури такса.

    След завършване на обучението по науки за околната среда, завършил със степен в тази област може да се търси разнообразни възможности за заетост. Курсова може да доведе до положение като наука техник, област анализатор, научен сътрудник, учен на околната среда, ръководител на проекта, ръководител на програмата, консултант, или собственик на фирмата.Има места по света, които използват знанията на екосистемите, включително работа с петролни разливи, изменението на климата, застрашени животни и проблемите със замърсяването. За лицата, които вече заетите в тези области, по-нататъшно образование може да донесе напредък в кариерата.

    Ако се насочва към запазване на земята като здравословна и безопасна, колкото е възможно, това разбира се може да бъде добра за вашето бъдеще. За да започнете, намерете си програма по-долу и се свържете директно с допускане офиса на училището по ваш избор чрез попълване на олово формата.