1 Курс Програми в Организация на паркове и места за почивка 2024

Филтри

Филтри

  • Курс
  • Туризъм и хотелиерство
  • Организация на паркове и места за почивка
Области на обучение
  • Туризъм и хотелиерство (1)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

    Курс Програми в Организация на паркове и места за почивка

    Често хората по целия свят да се запишат в курсове, като начин да се разширят познанията си по даден предмет, както и тяхната кариера и потенциал за печалба. Курсове варират широко по отношение на дължина, съдържание и цел.

    Какво е разбира се в паркове и управление на почивка? Предназначен за тези, които търсят да служат на обществото чрез подпомагане с управлението на услуги в общността и развлекателни дейности, тези курсове се различават по отношение на учебната програма, но като цяло предлагат широк преглед на множество развлекателни дейности, игри и спортни състезания. Общите части на обучение често включват физическо възпитание, спорт наука, социологията и туризма, както и някои програми наблягат тези теми, тъй като те се отнасят до конкретен население, като например възрастните хора или на умствена изостаналост.

    Тези, които вземат участие в паркове и игрища за управление отдих обикновено придобиват широка гама от умения, които се поддават на позиции в рамките на град или град за отдих отдели.участие на курса може да се изисква като част от по-специално, по-голяма програма за обучение, или тя може да бъде направено чрез избор като начин за разширяване на нечии знания на свързано предмет.

    Поради съществени разлики в разходите за курса, защото на такива фактори като, когато програмата се предлага и колко много хора се интересуват от регистрирането на информацията, тези, които търсят влизане в определен курс трябва да се свържете с програмни администратори за точна, информация за записване до актуална.

    След приключване на паркове и управление отдих разбира се, много от участниците продължават да поемат ръководни роли в рамките на спортните отдели, спортни съоръжения и общоградска паркове и служби за отдих. В много от тях намират работа в рамките на паркове, летни лагери, круизни кораби и други части, в която знанието на дейности, лека атлетика и по-здравословен начин на живот се окаже от полза.

    Нашите програмни обяви служат като един голям ресурс за проучване на много паркове и места за отдих курсове, които се предлагат по целия свят. Търсене на програма по-долу и се свържете директно с офиса допускане на училището по ваш избор чрез попълване на олово под формата.