56 Курс Програми в Наука за данните 2024

Филтри

Филтри

  • Курс
  • Технологични изследвания
  • Наука за данните
Области на обучение
  • Технологични изследвания (56)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

    Курс Програми в Наука за данните

    Когато студентите получават диплома, те трябва да следват определена програма на обучение, която е посочена като един курс в определени страни. Един курс от този вид може да отнеме от две до седем години, за да завърши. Един курс може да се отнася и до един клас, който ще продължи няколко седмици до една година.

    Какво е разбира се в науката данни? Един курс в науката данни подготвя студентите за извличане на знания от или неструктурирани или структурирани данни чрез определени системи и процеси. Това, разбира се, може да включва проучвания при прогнозен анализ, статистика, извличане на данни, машина за учене, кодиране, функционално програмиране и математическо моделиране. Изследванията могат да се фокусират върху големите данни, но обикновено не се ограничават само до това. Курсът може да включва изследователски, лекции, дискусии и дисертации, но точните изисквания варират от училище на училище.

    науката на данни е важно за бизнеса и прилага или академични изследвания.След тази програма на обучение е завършено, студент може да бъде готов да влезе в различни отрасли на промишлеността. Някои компании може да са готови да дадат средата на позиции за управление на високо равнище на някого с това образование.

    Като се опитате да решите каква програма да продължи, трябва да се помисли таксата за обучение. Цената на един курс в науката данни варира в зависимост от институцията, в която живеете, местоположението на училището и как се вземат класове. Можете да получите точен брой, като се свържете специфичен университет.

    Каква работа има това образование да се подготвите за? Някой с това образование може да продължи да бъде анализатор на данни, статистик, архитект на данни, бизнес анализатор, администратор на база данни, управление на данни или учен данни. Ролята можете да получите в рамките на компанията може да зависи от вашия минал опит и професионални цели, които имате за себе си. Финансова, социални мрежи, научни данни, инженерни и търсачката фирми могат да наемат хора с това образование.

    Ако знаете, това е пътят за вас, трябва да се прилагат. Търсене на програма по-долу и се свържете директно с офиса допускане на училището по ваш избор чрез попълване на олово под формата.