2 Курс Програми в Устойчивост на околната среда в Италия за 2024

Филтри

Филтри

  • Курс
  • Италия
  • Изследвания на околната среда
  • Устойчивост на околната среда
Области на обучение
  • Изследвания на околната среда (2)
    • Назад към основната категория
    Местоположения
    Намерете още местоположения
    Тип степен
    Продължителност
    Темпо на обучение
    Езикознание
    Езикознание
    Формат на обучение

      Курс Програми в Устойчивост на околната среда

      Устойчиво управление е бизнес степен, че е актуален с времето. Това изследване се фокусира върху това как да се балансират финансовите нужди на една компания с желанието да практикуват устойчивост на ресурси, създаване на бизнес динамичен, че отнема доброто на околната среда и обществото под внимание.

      Официално известен като Италианската република, страната се намира в южната част на Европа. Официалният език е италиански и културното богат капитал е Рим. Много от света "и най-старите университети са разположени в Италия, по-специално в университета в Болоня (основана през 1088). Има три Superior висши учебни заведения с "статут на университет ", три институти със статут на докторанти колежи, които работят при завършил и следдипломно ниво.

      Курсовете са академични образователни програми, където преподават квалифицирани преподаватели; те са предназначени да повишат знанията в определена област и осигурят подготовка по съответна дисциплина. Курсовете много се различават в смисъл на обем, съдържание и продължителност на обучението.