Силната селскостопанска традиция на Франция, заедно с оценката на добрата храна и виното, я прави идеална дестинация, за да научи как се управлява френското и европейското селско стопанство и се справя с многото предизвикателства пред опазването на природните ресурси и устойчивите хранителни системи. Направете света на вашата класна стая!
Перфектен междукултурни умения, докато се наслаждавате на красотата на Лион и околностите му. Студентските настаняване, както и ISARA-Lyon сграда са в сърцето на града, което позволява лесен достъп и множество възможности да открият различни аспекти на града. Академична програма: 5-седмична цялостна програма, включваща:

  • A научна програма преподава на английски език "Устойчиво земеделие и хранителни системи": тя включва курсове по агроекологичните практики, управление на биологичното разнообразие, както и диверсификацията на хранителни системи, както и учебни пътувания и практически възможности за обучение
  • Курсове по френски език и култура, включително културни излети в околностите на Лион (от начинаещи до напреднали нива)

След завършване на програмата можете да получите 9 ECTS

Програма с обучение на:
  • Английски
Този курс е Редовно обучение
Start Date
Юни 11, 2020
Duration
Редовно обучение
Price
3,800 EUR
Deadline
Апр. 13, 2020
По място
По дата
Start Date
Юни 11, 2020
End Date
Юли 15, 2020
Крайна дата за записване
Апр. 13, 2020

Юни 11, 2020

Location
Крайна дата за записване
Апр. 13, 2020
End Date
Юли 15, 2020

IPL SUMMER SCHOOL