3 Подготвителни програми Програми в Интензивен курс по английски език 2024

Филтри

Филтри

  • Подготвителни програми
  • Езикознание
  • Английски език
  • Интензивен курс по английски език
Области на обучение
  • Езикознание (3)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

    Подготвителни програми Програми в Интензивен курс по английски език

    Участието в подготвителна програма може да бъде отличен начин за учениците от средните училища да научат какво ще се очаква в колежа. Тази година на обучение често се използва като мост между гимназията и колеж и може да доведе до по-добри резултати по време на студентски колеж опит.

    Какви са подготвителните програми в интензивния английски език? Студентите, търсещи образователна степен, често се надяват да преживеят живота в други страни и това често води до необходимостта от гъвкавост на втори или трети език. Тези студенти, които се надяват да се запишат в университет или друга образователна институция, където се изучават английски език, могат да участват в подготвителна програма. Тези мостови програми могат да доведат до запознаване с поведението, колоквиализма и културните нрави на страната, в която се намира бъдещото училище. Класове по математика и писане могат да се предлагат на езика на обучение, по-нататъшно насърчаване на разбирането на езика.

    Учениците, които работят по подготвителна програма на интензивен английски, може да открият, че вече не трябва да завършват TOEFL или съответния изпит за езикова компетентност. Някои ученици установиха, че този тип подготвителен курс води до стипендии с предпочитаните от тях университети. Освен това участниците в тези програми се научават да разбират културните норми.

    Разходите за участие в подготвителна програма на интензивен английски ще варират в зависимост от избраната школа и продължителността на програмата. Важно е бъдещите ученици внимателно да проучат училищата, от които се интересуват, преди да вземат окончателно решение.

    Способността да говорите английски свободно може да отвори много възможности за кариера в страната на обучение и в страната на произход. Например, студентите, които са завършили подготвителна програма, могат да намерят много по-лесно да получат работа през колежаните си, независимо дали тези работни места се намират в кампуса или в общността около училището. Ако студентите се завърнат в страната си на произход, те могат да намерят възможности за работа като устни преводачи онлайн, в центрове за повикване, в центрове за набиране на персонал и в международни сервизни центрове.

    Подготвителните програми по интензивен английски език се предлагат от университети от цял ​​свят. Потърсете програмата си по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра за попълване.