Keystone logo

2 Програма Pathway Програми в Република Ирландия за 2024

Филтри

Филтри

  • Бакалавърска програма Pathway
  • Магистърска програма Pathway
  • Програма Pathway
  • Република Ирландия
Области на обучение
    Авиация (0)Архитектурни проучвания (0)Бизнес проучвания (0)Езикознание (0)Изследвания на околната среда (0)Електроенергия (0)Естествени науки (0)Журналистика и масова комуникация (0)Здравни грижи (0)Изкуствознание (0)
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

Програма Pathway Програми в Република Ирландия

Ирландия напоследък въведе закон, който мандатите всички студенти учат висше образование да кандидатстват за държавни заеми, за да могат да постигнат своите високи академични мечти. Първи официален език е ирландски, известен също като келтски Irish, но English (вторият официален език) е по-широко приложение. Националният капитал е Дъблин. Ирландия е символ празнува деня на Свети Патрик (17 март) в цял свят.

Програмите Pathway първоначално са се предназначавали за чуждестранни студенти за да им помогнат да подобрят писмени и устни комуникационни умения и да се подготвят за обучени в чужбина. Интензивни езикови курсове помагат на студентите да достигнат ниво владеене на езика, необходимо за следване в академични университетски програми. Курсовете в рамки на Pathway програми често обхващат такива теми, като образователни и културни разлики, които има при обучение в друга страна.