Academy of Interactive Entertainment

Представление

Прочетете официалното описание

Академията за интерактивни Entertainment (АЕИ) е на Австралия най-награждаваната 3D анимация, игра дизайн и визуална FX възпитател. Създаден като организация с нестопанска цел, за да растат по творческо цифрово сектор, AIE е пионер в развитието на експертна квалификация игра и продължава да прави нововъведения чрез партньорства на индустрията и динамична преподаване.

Aie курсове са практични, кариерата фокусирани и доставени от индустрията опитни педагози в сериозно забавно и креативно-взискателни студио среда. АЕИ и това е възпитаници са спечелили много награди през годините, включително да бъде обявен на Australian Small доставчик на годината Training 2007.

АЕИ Charter Основните цели на не-за-печалба академия на Interactive Entertainment са:

Осигурете акредитиран публичен достъп, индустрия спонсорира и пълен търговски курсове и програми, подходящи за интерактивни развлекателна индустрия, включително курсове по 3D анимация, компютърно програмиране, Музика и филми; Осигурете Инкубатор курсове наблюдавани от подходящи доставчици на индустриални и потребителски курсове, за да се отговори на търсенето на промишлеността; Стимулиране на растежа на силна регионална индустрия и насърчаване на разширяването на възможностите за заетост в индустрията; Предприемане на изследователски и развойни дейности в сътрудничество с доставчици на индустрията и търговски агенти; Фостър и насърчаване на развитието на индустрията мрежи и принадлежност, така и на международно, и насърчаване на създаването на компютърни игри Developers асоцииране и Conference; Assist възпитаници на Академията за намиране на работа в индустрията и на работодателите да наемат обучен и квалифициран персонал; Форма съюзи с други институции, както в Австралия и в международен план, за насърчаване и развитие обучение за сектора; Фостър и насърчава развитието на нови и малки предприятия, като предлага възможности за работа в мрежа, наставничеството, и офис помещения с гама от услуги за подкрепа и Assist и предлагат жилищни помещения за студенти, участници от индустрията, наематели, клиенти и / или служители и собственици на нови и малки предприятия.

СИДНИ CAMPUS

Кампусът Sydney се намира в сърцето на игри индустрия Сидни, заобиколен от двете установени агенти и независими студия. Сидни е и дом на най-голямата визуални ефекти студио на Австралия, Logic животните, които редовно наемат AIE е много търсена висшисти. Студентите, които се обучават в кампуса Сидни са достатъчно късмет да бъде заобиколена от процъфтяваща игри и филми на Общността и са снабдени с много възможности, включително мрежови събития, филми и игри фестивали плюс индустрията събития.

MELBOURNE CAMPUS

Мелбърн е в челните редици на разработката на игри в Австралия. От откриването си тук през 2004 г., AIE е циментиран своето място в рамките на местните игри и визуална продукция индустрия като мястото, където студия отиват при търсенето на талантливи художници и програмисти.

АЕИ завършва работата на всички нива в цяла големи студиа в Мелбърн, както и много международни такива и са работили на огромен брой игри, включително блокбъстър Grand Theft Auto IV (GTA IV, Rockstar Games) и най-продаваните iPhone приложения Flight Control и Sims 3.

Канбера CAMPUS

Кампусът AIE Canberra се намира в Watson, листни предградие точно на север от центъра на града. АЕИ Канбера, първата AIE кампус, е създадена през 1996 г. в отговор на търсенето на 3D игри художници и програмисти. Нашата индустрия опитни педагози са ръководели учениците чрез нашите курсове за работа в Всяка голяма игри и 3D анимация студио в Австралия, както и на редица световно известни фирми.

Канбера е дом на някои от най-аплодираните и иновативни разработчиците на игри, симулация и визуализация на софтуер в света, заедно с производствени студиа авангардни. Имаме тесни връзки с ъперкът Игри Studios и се съ-разположени с Dreamgate Studios.

Партньорството ни с Canberra технологичен институт (CIT) в бакалавърската на игри и виртуални светове специалността дава възможност на студентите да имат достъп до набор от ресурси, включително обширни библиотеки, студентско настаняване и други услуги за поддръжка.

АДЕЛАИДА CAMPUS

АЕИ Adelaide е нашият най-нов кампус и предлага най-новото в развитието на играта, игра програмиране, 3D анимация и визуални ефекти образование в чисто нов, състоянието на техниката съоръжения. Кампусът се намира в сърцето на CBD Аделаида, на 32 Grenfell Стрийт (в непосредствена близост до City Cross Food Court). Кампуса съседи големи филмови и игра студиа като Rising Sun Pictures, Six Foot Kid и Mighty кралство. Това е улица далеч от оживения Rundle Mall, който е дом на някои от най-добрите магазини, кафенета, игрални зали и атракции Аделаида.

SEATTLE CAMPUS

Нашата Seattle, WA кампус се намира в сърцето на града, в Seattle Center - в непосредствена близост до емблематичния Space Needle. Дълго време хъб за гейм индустрията на видео, Seattle е дом на студия като Valve, Bungie и Nintendo на Америка, заедно с безброй нововъзникващите независими студия игра. Удобни опции за обществен транспорт, изобилие от забавни дейности, както и големи ресторанти правят Seattle Center чудесно място за нашите студенти.

Сиатъл е процъфтяващ град, пълен с неща за вършене! Докато в Seattle Center, провери на Space Needle, Experience Music Project музей, или Pacific Science Center. В близост до са Pike Place Market, Art Museum Сиатъл, и красивата Seattle обществена библиотека. Клон просто малко по-нататък, и опознаването на международен район, Woodland Park Zoo, Музея за история и промишлеността, или Музея Flight!

LAFAYETTE CAMPUS

Нашата Lafayette, LA кампус се намира в района Acadiana, сърцето на Cajun и креолски Френски Луизиана. Нашата кампус се помещава в Луизиана Immersive Technologies предприятие (LITE) изграждане в непосредствена близост до Университета на Луизиана в Лафайет. LITE е 3D потапяне визуализация и високо-производителни компютърни ресурси център, хостинг клиенти в промишлеността, държавни и университетски сектори търговски. Партньорство AIE с възможност машина (ОМ) и орган на Lafayette икономическо развитие (ЛЕДА) ни дава възможност да се даде повече живот на нарастващата цифрова медийна индустрия в Лафайет.

Със своята разнообразна култура, световноизвестната кухня и жизнена история, Lafayette е наистина уникален град, който предлага безкрайни възможности за студентите да се потопят инча С местните атракции като Vermilionville, Acadian Village, Lafayette Natural History Museum, Acadiana Център за изкуства, Музей на изкуствата университет и фабриката за Avery Island Tabasco, Lafayette и Acadiana оферта за всекиго по нещо! Кръстен "вкусните Town в Юга" от Южна живот Magazine, Lafayette разполага с един-на-а-вид кухня с ресторанти като Blue Café Dog, Джоли, френската преса и предлагане на Cajun Prejean и креолски стил ястия, които ще изпратят свой вкус пъпки на пътешествие тръпка!

Lafayette е дом на някои от най-добрите музикални фестивали в света, като Festival Международната Louisiane, Фестивали Acadiens, Латинска Music Festival и други събития като Downtown Alive, ритми на обедната River и Бах. Фестивалите играят ключова роля в културата и разнообразието на района с различни фестивали, които се случват в района почти всеки уикенд!

ONLINE CAMPUS

Online Campus AIE е спонтанно избухна в съществуване в края на 2012 г. като специален усилия, за да се развие и да доведе онлайн курсове Aie-те години, които са били работещи от 2005 г. насам, публиката по целия свят. The Online Campus е с персонал от приятелски и изходящи хора, които полагат всички усилия, за да инжектирате опита AIE в цялата комуникация и разбира доставка. Всички наши преподаватели са задвижвани, страстна и опитни преподаватели.

Нашата администрация екип има опит в онлайн кореспонденция и комуникация, и ние се стремим да получите студенти сортирани в хода на избора им възможно най-гладко. Ние гарантираме, че са оборудвани с всички необходими документи по електронна поща и софтуер, който е командирован всеки записан ученик.

The Online Campus предлага широка гама от курсове, специализирани в разработването на игри, игра дизайн, 3D анимация и програмиране. Курсовете се преподават на виртуални класни стаи чрез Adobe Connect и там са гъвкави възможности за тези, които са твърде заети, за да се запази по график проучване. Просто да ни уведомите какви са вашите цели за обучение, са и ще работим, за да отговаря на нуждите ви като най-добрия начин.

Ако сте учител в гимназията и се интересуват от нас организиране обслужвани курсове за вашето училище, ние може да работи на курса за вас, или можем да тренирате, за да достави хода на вашия клас.

Места

Сидни

Academy of Interactive Entertainment - Sydney

Address
Level 2
Wentworth Park Grandstand
Wattle Street
Ultimo NSW 2007

Сидни, Нов Южен Уелс, Австралия
Телефон
+61 2 8514 8800

Мелбърн

Academy of Interactive Entertainment - Melbourne

Address
Tower 4, Atrium Level
World Trade Centre
18-38 Siddeley Street
Melbourne VIC

3005 Мелбърн, Виктория, Австралия
Телефон
+61 3 9820 8201

Канбера

Academy of Interactive Entertainment - Canberra

Address
Block E
Canberra Technology Park
49 Phillip Avenue
Watson ACT

2602 Канбера, Австралийска столична територия, Австралия
Телефон
+61 2 6162 5131

Аделаида

Academy of Interactive Entertainment - Adelaide

Address
Level 3
32 Grenfell Street
Adelaide
SA 5000

5000 Аделаида, Южна Австралия, Австралия
Телефон
+61 8 7325 6300

Австралия онлайн

Address
Australia Online
Австралия онлайн, Австралия

Lafayette

Academy of Interactive Entertainment (AIE) - Lafayette

Address
LITE, Louisiana Immersive Technologies Enterprise @ 537 Cajundome Boulevard, Suite 211, Lafayette, LA 70506
70506 Lafayette, Луизиана, Съединени Американски Щати
Телефон
+1 337-456-1848

Сиатъл

Academy of Interactive Entertainment - Seattle

Address
AIE Seattle is located in the Seattle Center Armory (formerly the Center House) @ 305 Harrison St, Suite 405, Seattle, WA 98109
98109 Сиатъл, Област Колумбия, Съединени Американски Щати
Телефон
+1 206-428-6350

САЩ онлайн

Address
САЩ онлайн, Съединени Американски Щати

Campbellsville

Address
Campbellsville, Кентъки, Съединени Американски Щати