Acknowledge Creativity

Представление

Прочетете официалното описание

Австралийски компании започват да откриват, че творческите умения могат да донесат свежи мисли във всяка организация.

Твърде много институции предлагат творчески курсове, които пренебрегват умения като наклон, преговори и пазарна ценова чувствителност, което е от ключово значение за успешното провеждане на собствен бизнес.

От 2014 г., Потвърдете творчеството Се е развила, за да послужи за увеличаване на заявките за мислене по дизайн и иновационни инструменти от бизнес студенти. Точно по това време забелязвахме и много творци (художници, дизайнери и писатели), търсещи търговски умения като лидерство, наклон и ценообразуване.

Нещо повече, отколкото намирането на ниша, открихме близки духове, които се борят с това къде и как да научат тези "други страни" умения. Първите ни уъркшопове включваха както креативна, така и бурна аудитория и ние се чудехме колко много трябва да се научат взаимно.

Нашата цел се превърна в изграждането на идеално място за развиване на творчески, предприемачески и технически нагласи; Място, където участниците могат да научат умения, които биха могли да предприемат на работното си място, и да направят положителни промени.

Ние вярваме...

Ако не правите спомени, губите време. Ако не се изправите срещу това, в което вярвате, вие се преструвате. Ако не задавате въпроси, вие не учите.

Ценности

Нашите ценности са прости, но мощни. Ако не правите спомени, губите време. Ако не се изправите срещу това, в което вярвате, вие се преструвате. Ако не питате как можете да помогнете, не ви е грижа.

Днешната мечта може да се превърне в утрешното начало, с поглед към фондовата борса, ако това е вашата цел. Дипломата за творческо предприятие обучава участниците да се адаптират, измислят, внедряват и процъфтяват в съвременната икономика на ученето. Нашите студенти са артистични, изобретателни и вдъхновени да се справят с нови ситуации, проблеми и предизвикателства с умения да се специализират в определена творческа дисциплина или да прилагат обучението си в по-широка бизнес среда.

Отключете перфектното съчетаване на въображение, творчество и блясък в бизнеса и открийте света на творческите възможности, които очакват в "Потвърждаване на творчеството".

Места

Мелбърн

Address
Melbourne Campus: 168 Exhibition Street
VIC 3000 Мелбърн, Виктория, Австралия

Сидни

Address
Sydney Campus: 60 Hickson Road
NSW 2000 Сидни, Нов Южен Уелс, Австралия