Ad Astra Institute

Представление

Прочетете официалното описание

Ad Astra Institute ; модерен и жизнен образователен институт в австралийската хотелиерска индустрия. С директни връзки с индустрията, Ad Astra Institute предлага на нашите студенти уникалната възможност да се учат от професионалисти от бранша, със силен акцент върху резултатите на учениците.

Ad Astra Institute гордее с репутацията си в туристическата индустрия за отлични постижения и иновации в проектирането и предоставянето на качествени образователни програми. Като студент в Ad Astra Institute ще изпитате изключителен преподавателски състав, който е силно мотивиран да гарантира, че всички студенти са готови за работа и поддържат репутацията на нашите възпитаници като високо квалифицирани и търсени в индустрията.

Студентите от Ad Astra Institute радват на изключителни възможности и имат възможност да усвоят и развият умения в стимулираща, модерна и безопасна среда.

Нашият ангажимент да осигурим изключителен учебен опит в Ad Astra Institute за нашите международни студенти също така включва наличието на широка гама от услуги за подкрепа на студентите. Тези услуги включват помощ при езиково обучение и умения за учене, настаняване, развлекателни дейности, здравни услуги и лични напътствия, за да се гарантира, че студентският опит е приятно.

Очакваме с нетърпение да Ви посрещнем в нашата разнообразна и жизнена общност в Ad Astra Institute .

Експертни учители

Нашите ученици ще се учат от нашия изключителен преподавателски факултет, който е експерт в своята област. С дългогодишен практически опит в големи хотелски вериги и престижни световни ресторанти нашите обучители са силно мотивирани да гарантират, че всички студенти са готови за работа, висококвалифицирани и търсени в индустрията.

Устройства от световна класа

Нашите ученици се радват на изключителни съоръжения в сърцето на Мелбърн, с възможност да учат и развиват умения в стимулираща, модерна и безопасна среда. Тези модерни съоръжения и малки размери на класа позволяват на учениците да максимизират времето си с експерти и да извлекат максимума от програмата.

Базирано на умения, практическо обучение

Ние даваме на нашите студенти практически знания, като ги преподаваме в реални умения. Комбинацията от теория и практическо обучение, гарантира, че нашите ученици са оборудвани за реална кариера, когато напускат Ad Astra.

Помощ при завършване на заетостта

Ad Astra се фокусира върху подобряване на пазарната стойност на нашите студенти, за да им помогне да си намерят работа в индустрията на хотелиерството. Чрез нашите взаимоотношения с Merlin Shift, студентите на Ad Astra получават изключителен достъп до приложение за съвместимост на задачите, което може да осигури достъп до австралийската хотелиерска индустрия.

Pathways към висшето образование

Нашите курсове предоставят утвърдени Pathways за възможности за висше образование. Чрез предоставяне на нашите студенти на международно признати умения и квалификации, нашите студенти могат да преминат към други курсове и да притежават умения да работят в своята индустрия, като същевременно предприемат допълнителни проучвания.

Възможности за подкрепа на студентите

Ad Astra се ангажира да осигури отлично цялостно изживяване за всички чуждестранни студенти. Чрез предлагането на широка гама от услуги за подкрепа на студенти, включително помощ при езиковите и учебните умения, настаняване, развлекателни дейности, здравни услуги и лични напътствия, ние гарантираме, че нашите ученици имат приятно преживяване.

Мелбърн - най-жизнеспособният град в света

Мелбърн е не само хранителната столица на Австралия, но също така е гласувана за "най-жизнеспособен град в света" в продължение на шест години. Със събития от световна класа, многобройни дейности и разнообразни възможности за работа, Мелбърн е идеалното място да развиете кариерата си.

Условия за настаняване

Ad Astra Institute предоставя на студентите достъп до настаняване в домашни условия чрез австралийската Homestay Network (AHN).

Хостелите на AHN предлагат повече от стаи под наем; те предлагат система за подкрепа и автентичен интерес към посрещането на студент в Австралия.

Фермата опит

Ad Astra Institute предлага на нашите ученици изключителен достъп до образователната ваканционна програма в планината Gambier. Това е символично австралийско място, където брега се среща със страната и е световно известен със своя уникален продукт. Студентите ще се сблъскат с уникално преживяване, учене откъде произхождат висококачествени продукти и как се отглеждат

Места

Мелбърн

Address
Level 2, 600 Collins Street
VIC 3000 Мелбърн, Виктория, Австралия