Australian College of Information Technology and Institute of Film and Television

Представление

Прочетете официалното описание

Австралийският колеж по информационни технологии (ACIT) и Институтът за филмова и телевизионна дейност (IFTV) е австралийско правителство, регистрирано като тренировъчна организация с доказан опит в предоставянето на качествено образование.

Нашият учебен план е съпоставен с международните стандарти и е допълнен от професионален стаж и програма за дипломиране.

ACIT

Нашите програми за стаж са предназначени да дадат на учениците увереност и опит в реалния свят. В резултат нашите дипломирани специалисти получават световно признание като професионалисти в бранша.

Всички ACIT

Колежът е на превъзходно място с добре оборудвани ИТ класни стаи и предлага иновативна програма за информационни технологии и мултимедия, както и други национално признати професионални пакети.

Стотици студенти са учили в ACIT

С над 20 години обучение, водещи академични партньорства и стажантски програми, ACIT

Защо да избера нас?

ACIT

Повече от 20 години върхови постижения ... в техническо и медийно образование

Australian College of Information Technology and Institute of Film and Television продукция са отлични в включването на текущите тенденции в академичните програми.

Ние ви донесе над две десетилетия успех в областта на технологиите и медийното образование. Това наследство е вашата отворена врата за изключителна кариера в областта на цифровите медии и информационните и комуникационните технологии.

Професионално одобрено обучение

Присъединете се към нас и нашите водещи технологични партньори, докато правите свое собствено пътуване. Насладете се на най-автентичната, актуална практическа тренировка. Възползвайте се от десетилетия опит в развитието на курса и посвещението на нашите ангажирани и грижовни инструктори. Придобийте опит от технологичните гиганти, които оформят нашия свят - Microsoft, Cisco Systems, Juniper Networks и VMware.

Като ACIT

Мащабируеми образователни Pathways

Програмите ACIT Ви позволяват да продължите обучението си до бакалаври и магистърски степени чрез споразумения за трансфер на кредити с някои от най-добрите университети в Австралия.

Квалификация от ACIT

Среща с разнообразните потребности на всички студенти

Австралийското общество е по-разнообразно от всякога. Преподавателската сила в Австралийския колеж по информационни технологии (ACIT) и Института за филмови и телевизионни програми (IFTV) се насочиха към средата на разширяващата се международна студентска популация, за да посрещнат разнообразните си нужди.

Към всички студенти на колежа, ACIT

факултет

Нашият кампус се намира в най-красивия голям град на Австралия, Gold Coast, който предлага жизнена и сигурна среда, в която да се учи и да расте. Учениците се възползват от по-малките ни размери, достъп до висококвалифициран и грижовен преподавателски персонал и широк спектър от услуги за подкрепа.

Бъдете стимулирани от разнообразието на мисълта и културата, докато учите с ученици от много страни. Комбинирайте това с природната красота на нашия регион и се насладете на жива и динамична учебна среда.

Позиция на завършилите

Възползвайте се от нашата международна програма за заетост, за да придобиете международен опит при работа на пълен работен ден.

Колежът предлага специализирани услуги, стажантски и стажантски програми, както и официални ресурси за обучение за сертифициране чрез големи индустриални партньори.

Като гледаме към нашето цифрово бъдеще, виждаме вълнуващ набор от възможности за технолози, иноватори и дизайнери. Със стотиците, които са отишли ​​пред вас за успешна и възнаграждаваща кариера.

Места

Бризбейн

Address
Level 2, 246 Varsity Parade,
Varsity Lakes, Queensland 4227

Бризбейн, Куинсланд, Австралия

Австралия онлайн

Address
Австралия онлайн, Австралия