BCA National Training Group

Представление

Прочетете официалното описание

история

Основана през 1998 г., BCA National Training Group е наградена с много награди регистрирана тренировъчна организация, която поставя ученическите цели на първо място. С обучители в отрасъла, лична подкрепа, програми за професионален опит и гъвкава доставка, ние помагаме на лицата, завършили гимназията, да направят първата си стъпка в кариерата, а възрастните учащи се получават работа, получават промоция или преминават към кариера.

Ние предлагаме национално признати квалификации в областта на бизнеса, услугите на общността, подкрепата за образование, финансирането, управлението, обучението и оценяването и имаме опит в предоставянето на програмите "Aboriginal & Torres Strait Islander".

BCA National се ангажира с визията, че "знанието създава бъдеще за хората, общностите и организациите".

Имаме кампуси в Сидни и Дарвин, обучаваме се във всички столици и големи регионални центрове и имаме значителен опит в обучението в отдалечени и селски общности в Австралия.

Компанията се гордее с работата си със студентите, за да донесе реални резултати в кариерата, като същевременно постигне най-високите нива на завършеност в Австралия.

Регистрирани в ASQA - Национален идентификационен номер на RTO: 91758

Предлагайки награждаващо обучение за разнообразна среща на студентите в класни стаи в цяла Австралия, BCA National получи одобрение от CRICOS през 2016 г., за да бъде домакин на международни студенти в новоремонтираните кампуси в Сидни и Дарвин.

Регистрирани с ASQA - CRICOS Доставчик Код: 03419D

Мисия

BCA National работи с бизнеса, индустрията, правителството и нестопанския сектор, за да идентифицира и достави обучителни програми, които подготвят и дават възможност на персонала за възникващите предизвикателства на работа в глобална среда. BCA National се стреми да подготви учащите да бъдат световно конкурентни в избрания от тях сфера на обучение.

Зрение

BCA National ще бъде частният доставчик на обучение, който ще бъде избран на национално ниво във всяка програма за обучение, която компанията предлага. Репутацията му ще бъде номер едно за качество и достъпност в съответните пазарни сегменти.

Места

Дарвин

Address
Darwin Office
37 Gregory Street
(Parap LPO, PO Box 91,Parap NT 0820)

NT 0820 Дарвин, Северна територия, Австралия

Сидни

Address
York St Campus
Level 1, 65 York Street

NSW 2000 Сидни, Нов Южен Уелс, Австралия