Baxter Institute

Представление

Прочетете официалното описание

За Бакстър

Baxter Institute е регистрирана учебна организация RTO 7030, разположена в сърцето на Мелбърн. Гордеем се с репутацията си на лидер в професионалното обучение, с модерни съоръжения, оборудване и професионален персонал, които демонстрират ниво на експертиза, подходящо за техните области.

Цялото обучение е фокусирано върху подготовката на учениците за работа. Това се постига чрез комбиниране на обширния опит в обучението, който Baxter носи на своите учебни отдели с впечатляващ набор от индустриални учебни среди, което дава възможност на студентите да придобият ценен опит в индустрията.

Студентите на Baxter Institute включват както местни австралийски, така и разнообразен микс от международни студенти от много региони и култури, включително Азия, Латинска Америка, Европа и субконтинента. Методите за обучение на Baxter Institute са засилени чрез насърчаването на културното многообразие, взаимното разбиране и международното приятелство сред студентското население.

Сертификатът и дипломните курсове на Baxter Institute са акредитирани от правителството и са в регистъра на CRICOS, което позволява на международни и местни студенти да учат спокойно.

Превъзходството и професионализмът на обучението на Baxter Institute , в комбинация с гъвкави планове за плащане, гъвкави начални дати и гъвкави графици, ще гарантират, че има курс, подходящ за много студенти с индивидуални нужди. Това ще улесни и обучението за студенти, които избират работа на непълно работно време. Всички тези фактори имат за цел да осигурят най-добрите образователни резултати за нашите студенти.

Учебната програма на Baxter Institute е фокусирана основно върху практическото приложение. Целта на цялото обучение е да се подпомогне студентите да се присъединят към работната сила възможно най-скоро. В Baxter Institute ви предоставяме най-големите възможности за успешна кариера.120580_photo-1523240795612-9a054b0db644.jpg

Защо да учат в Baxter?

В Baxter се стремим към високи постижения по грижовен и фокусиран начин. Подкрепяме нашите студенти да постигнат целите си и да се дипломират с техническите, бизнес, предприемачески и социални умения, изисквани от бизнеса и общността от:

  • Фокусиране на учебната ни програма върху овладяване на ключови концепции и практическо приложение
  • Предоставяне на широка подкрепа за студентите чрез нашите отлични образователни съоръжения и услуги за ученици
  • Организиране на специално подпомагане в решаването на езикови и културни различия
  • Предоставяне на възможност за разширяване на обучението с други местни и международни доставчици
  • Работни гъвкави начални дати и разписания на курса
  • Имайки страхотни удобства в нашите кампуси в Мелбърн CBD

В допълнение, като регистрирана организация за обучение ние сме членове на OSTAS (Overseas Student Assurance Scheme), за да гарантираме гаранция за обучение за студентски такси.

Места

Мелбърн

Address
470 Bourke St - Baxter Institute
3000 Мелбърн, Виктория, Австралия