College Australia

Представление

Прочетете официалното описание

Създадена през юни 2005 г., College Australia е създадена за предоставяне на висококачествено обучение и услуги за професионалното образование, в допълнение към корпоративните решения за обучение.


Всеки един от нашите курсове представлява пресечна точка в кариерата ви, повишавайки вашите умения, знания и увереност, за да активирате бъдещето си. От дипломите за сертификати до дипломи, ние предлагаме множество квалификации в областта на бизнеса, гостоприемството, търговията на дребно, градинарството, здравеопазването и поддръжката.


Защо да избера нас

  • Редица курсове, подходящи за всеки
  • Лесно онлайн записване, плащане
  • гъвкав
  • Експертни обучители


Предлагаме редица курсове, свързани с реалния свят, за реални резултати от работата.

Нашите квалификации варират от курсове за обучение до мениджърско ниво, с възможности за обучение, пригодени за всеки студент. Това гарантира, че имаме възможности да подготвим всеки, който има необходимите умения, за да се развива в избраната от него кариера.


Къде сме


Офис в Бризбейн

администрация

Офисът в Бризбейн е дом на нашите администрации и екипи за подкрепа на студентите. От офиса ни в Бризбейн ние координираме и всички външни тренинги, както и обучение, провеждано в училищата и работните места. Ако имате нужда от помощ по време на обучението си, екипът в офиса на Бризбейн ще може да отговори на всички въпроси, които може да имате, и ще Ви насочи към по-нататъшна помощ, ако е необходимо.


Голд Коуст

Международни и лидерски студенти

Училището в Голд Коуст е дом на нашите международни и лидерски колежи. Той предлага набор от съоръжения и ресурси на разположение на студентите. Целият кампус е оборудван с климатизирани класни стаи и безплатен Wi-Fi интернет.

Студентите имат достъп до компютърната лаборатория, частните учебни зали и студентския салон в работно време. Студентският салон е място за учениците да се отпуснат, да се срещнат с други хора и да имат достъп до информация за социалните дейности. Той включва зала за хранене, която студентите могат да използват заедно с кухненски съдове за хладилни и затоплящи храна.

Места

Саутпорт

Address
Suite 4G, 126 Scarborough St
4215 Саутпорт, Куинсланд, Австралия