Crown College

Представление

Прочетете официалното описание

Crown College International предлага професионални курсове, специализирани в предоставянето на квалификации в областта на гостоприемството, кулинарията, сладкарницата, и е признат за една от най-големите и успешни регистрирани организации за обучение във Виктория. Професионалните стандарти за представяне, обслужване и умения за гостоприемство са основният фокус в обучението на Crown College .

Crown College е модерно, светло и напълно оборудвано съоръжение за обучение в Crown Metropol, един от наградените хотели на Crown Resorts. Crown College е специално построен и специализиран център за обучение, който осигурява спокойна и приятелска среда за всички, от зоните за почивка с безплатен Wi-Fi до кухнята на студентите.

Нашите страстни и квалифицирани обучители имат дългогодишен опит в предоставянето на качествено обучение и са специалисти в кулинарията, сладкарството, гостоприемството и лидерството. Това означава, че ще се учите от ентусиазирани преподаватели, които имат съответни умения в образованието, както и тяхната област на специализация. Вашите обучители са част от екип, който се фокусира върху методологии за учене с най-добри практики и стилове на преподаване, които са интересни и гъвкави.

Места

Southbank

Address
8 Haig St, Southbank VIC 3006, Australia
3006 Southbank, Виктория, Австралия

Стипендия от Keystone

Научете за възможностите, които дава нашата стипендия

Програми

В момента няма програми за показване

Моля, уточнете търсенето по-горе, разгледайте нашите най-търсени категории по-долу или направете търсене по ключова дума.


... or simply by choosing your degree: