Curtin College

Представление

Прочетете официалното описание

За Curtin College

Curtin College е вашият Pathway към бакалавърска степен в университета Curtin, най-големият университет в Западна Австралия. Ако не отговаряте на условията за директно влизане в Университета Curtin College диплома от Curtin College ще ви помогне да спечелите вход.

Намираме се в университета в Университета Къртин в Пърт, така че ще преживеете университетския живот от първия ден. Като студент в Curtin College , вие ще можете да участвате в университетски събития, да се присъединявате към клубове и да се наслаждавате на други съоръжения в университета на Curtin.

От 2000 г. насам Curtin College помага на над 10 000 студенти да реализират мечтите си за бакалавърска степен в университета Къртин.

Университетът Къртин е класиран на първо място в университетите по света в Академичното класиране на световните университети 2018 г. и е издигнал 20 места на 230 -то място в света в класацията за QS World University Ranking 2020.

Curtin College е разположен в сграда 205 на университетския университет в Бъртли.

Защо Curtin College ?

 • Студентите, изучаващи звена от първа година, ще получат квалификация за диплома, както и за влизане във втората година на избраната от тях бакалавърска степен в Университета Куртин. Curtin College Diploma Curtin College (Етап 2) = Година 1 от вашата бакалавърска степен в Куртин.
 • Предлагат се бързи опции, като системата за триместър предлага 3 приема годишно за някои курсове.
 • Малки размери на класовете (около 25 ученици), така че можете да разчитате на допълнителна помощ и подкрепа, когато имате нужда от това.
 • Културно многообразие - около 1200 студенти от 40 държави, в най-големия университет в Западна Австралия.
 • Вече сте в кампуса, на път. Ние сме тук, за да ви подкрепяме, докрай.

За кого е Curtin College ?

Curtin College е за студенти, които:

 • желаят да придобият бакалавърска степен от университета Къртин;
 • не отговарят на минималните изисквания за влизане в университета Curtin;
 • са завършили 12-та година, но не са получили сертификат за завършил гимназия;
 • са в зряла възраст и се нуждаят от алтернативен Pathway към университета.

зрение

Преобразуване на живота чрез фокусирано върху Куртин учене.

„Нашата визия е да предоставим достъп до широка гама от възможности за обучение, които да отговарят на нуждите на нашите студенти в предизвикателна глобална образователна среда. Колежът постига това чрез осигуряване на среда, която е фокусирана върху студентите, подкрепяща и въплъщаваща високи етични стандарти.

В Curtin College ще намерите страстна общност от персонал, посветена на това да направите вашето студентско изживяване възнаграждаващо и приятно. Нашата цел е да ви предоставим квалификациите и уменията, които ще ви подготвят за успех в избраната от вас дисциплина в Университета Куртин ”.

- Андрю Кревалд | Директор на колежа

Мисия

Curtin College осигурява водещи резултати от обучението и преподаването за студенти, преминаващи към Университета Куртин.

Факти

От 2000 г. насам Curtin College помага на над 10 000 студенти да преминат в 2-ра година в Университета Къртин.

Като най-иновативният университет на Западна Австралия, силните пълномощия на Къртин се отразяват и в високите му рейтинги, включително престижната класация на QS World University:

 • Университетът Къртин е класиран в топ 1 на сто от университетите по света в Академичната класация на световните университети 2018 г. и се е издигнал на 230 в световен мащаб в QS World University Ranking 2020.
 • Къртин е класиран като един от най-международните университети в света с третата по големина международна студентска популация от всеки австралийски университет. Къртин бе класиран на 26-то място в списъка на Times Higher Education на топ 200 на най-международните университети за 2016 г.
 • Университетът Къртин е единственият университет в Западна Австралия, класиран в топ 50 под 50. Като най-иновативният университет на Западна Австралия, силните пълномощия на Къртин се отразяват и в високите му оценки в световната класация на QS World University:
  • Класираха 22 в света за университетите в рамките на 50-годишна възраст, в QS World University Rankings 2018 - единствената западна австралийски университета, за да списъка.
  • Награден с петзвездна обща оценка за отлични постижения (от пет звезди) в рейтингите на QS Stars University 2018.

126729_pexels-photo-1595391.jpeg

Лисица / Пексел

акредитация

Curtin College е регистриран като доставчик на висше образование в Агенцията за качество и стандарти за висше образование (TEQSA). TESQA регулира и гарантира качеството на сектора на висшето образование в Австралия (включително университетите). Като доставчик на висше образование, Curtin College трябва да се придържа към тези стандарти.

Австралийската мрежа за квалификации (AQF) е националната политика за регулирани квалификации в австралийското образование и обучение. Той включва квалификациите от всеки сектор на образование и обучение в единна цялостна национална квалификационна рамка. AQF е създаден за първи път през 1995 г., за да подкрепи националната система на квалификации в Австралия, включваща висше образование, професионално образование и обучение и училища.

Членство в индустриалната асоциация

Curtin College е член на Австралийския съвет за частно образование и обучение (ACPET). ACPET е национална индустриална асоциация за независими доставчици на образование и обучение за австралийски и международни студенти.

Колежът е също член на Западната австралийска асоциация за частно образование и обучение (WAPETIA) е асоциация на училища и колежи, посветени на честно и етично поведение и осигуряване на качествено образование в Западна Австралия.

Нашата общност

Curtin College се ангажира да култивира уважавана, разнообразна и приобщаваща общност.

Вярваме, че всеки в нашата общност има право на безопасна, сигурна и удобна среда за учене и работа.

Не понасяме сексуален тормоз или посегателство. Студентите или служителите, за които се установи, че нарушават Кодекса за поведение, ще бъдат съветвани, предупреждавани или дисциплинирани. Това може да включва формална дисциплина (като уволнение или изключване).

Като част от нашия ангажимент за безопасността на нашата общност, ние създаваме пространство за служителите и студентите да водят разговори без страх от унижение или виктимизация. Тези разговори ще се поддържат в доверие поради техния личен и чувствителен характер.

Ние се ангажираме да дадем приоритет на вашата безопасност.

 • Ако разкриете инцидент или загриженост за нас, ще ви насочим към подходяща, своевременна поддръжка.
 • Ние ще посвещаваме ресурси на превенция, обучение и образование на постоянна основа.
 • Ние ще следим и преглеждаме поддръжка, информация, кампании и или програми, за да гарантираме, че те са подходящи.
 • Ще се стремим да правим непрекъснати подобрения на тази програма въз основа на обратна връзка, предоставена от нашите студенти и служители.
 • Ние предоставяме това пространство онлайн, за да гарантираме, че можете лесно да получите достъп до информация за нашия ангажимент към Respect @ Curtin College

128309_pexels-photo-1438072.jpeg

Буро Милениал / Пексел

Места

Пърт

Address
Building 205, Curtin Bentley Campus, Kent Street, Bentley
6102 Пърт, Западна Австралия, Австралия