Explore English

Представление

Прочетете официалното описание

Вие сте направили първата стъпка от вашето пътуване да пресичат международните граници, за да учат английски език. Като тази иновативна стъпка, вие ще откриете себе си потопен в един вълнуващ свят на език с други международни студенти, които скоро ще бъдат ваши приятели.

Като един от нашите откриватели, ще ви посрещнат в нашия живот в общността, която предоставя интерактивни класни стаи за обучение и забавни извънкласни дейности. На всеки 5 седмици, целият център продължава екскурзии за опознаване на удоволствията на Мелбърн и околностите. В тези екскурзии, вие ще имате възможност да практикуват английския си в истинско социално положение. Можете да правят грешки и да практикуват отново и отново без решение, защото ние ви предлагаме експозиция да проучи новия си език по един забавен и спокойна среда.

В класната стая, ще намерите най-учители подкрепяща и културно чувствителни. Много от тях са пътували по света (те може да са дори бил учител в родната си страна!) И поради това имат знанията на наистина вземане на нашите ученици да се чувстват сигурни докато те се учат английски.

Има много дейности извън класната стая също и вашите преподаватели ще ви отведе навън и като част от учебната програма, така че можете да разгледате и други начини за практикуване на четене, писане, говорене и слушане на английски език.

в нашата Student Почивна Зона, Можете да се отпуснете, да гледате телевизия, да играят тенис на маса или футбол на маса, да използват компютъра или IPAD и да пие кафе. Има хладилник и микровълнова печка и кафе машина бариста - това ще бъде вашата област, защото искаме да се чувствате като у дома си!

Нашата цел е да ви осигури по- качество учене опит, Очакваме да се видим скоро, откривателите!

ЗАЩО ИЗСЛЕДВАТЕ английски?

Ние правим ученици наш приоритет Факултативна класове, достъпни за всички ученици Гъвкава График Опитна и всеотдайна Учители Носител на няколко награди Организация Fun среда

За нашата CAMPUS

Сърцето на CBD В центърът на Iconic кафе културата в Мелбърн Безплатен Wi-Fi за студентите Всички класни стаи се вписват само с актуална технология Голям студент зона за отдих Специализирани дейности офицер Училищни welafre на място

Места

Мелбърн

Explore English

Address
Level 5, 250 Collins St, Melbourne VIC 3000
Мелбърн, Виктория, Австралия