Eynesbury

Представление

Прочетете официалното описание

Eynesbury @ един поглед

Какво

Eynesbury е специалист институция, която предлага широка гама от английски на предприсъединителните програми на университета и, предоставяйки пътища в до Университета на Аделаида и Университета на Южна Австралия.

Защо

Широка гама от програми и пътища, за да спечелят влизане в университета в Аделаида, Университета на Южна Австралия и други австралийски университети. Приема впечатляващ дългосрочно запис на студенти печелят влизане в университет. City-център местоположение проучване в най-достъпния столицата на Австралия. Отлично местоположение проучване: състоянието на най-съвременните кампус. Малките класове, персонализирано обучение и индивидуално внимание.

Където

Eynesbury има два кампуса и двете разположени в центъра на град Аделаида.

Кога

Eynesbury програми се изпълняват през цялата година.

Кой

Австралийски и международни студенти от всички краища на света.

Как

Нанесете чрез представител по Eynesbury във вашата страна. Кандидатствайте онлайн чрез този сайт. Направете една среща, за да дойде и да ни види. Все още не съм сигурен - защо не пишете ни на вашите въпроси: eynesbury@navitas.com

Добре дошли в Eynesbury!

В Eynesbury ние приветстваме възможността да помогне на всеки студент се постигне своите лични цели и да реализират пълния си потенциал в живота дълго пътуване на образованието.

Заедно, Eynesbury предлага широка гама от програми и образователни пътеки до вторични и третични изследвания в Университета на Аделаида и Университета на Южна Австралия.

Основана през 1989 г., Eynesbury има изключителен запис на академични постижения и е с богат опит в разработването и предоставянето на програми, предназначени за чуждестранни студенти.

Eynesbury също предлага широка гама от услуги за подкрепа, включително академично и професионално консултиране, Homestay и настаняване в международни студентски общежития. Персоналът предоставя личната насърчението, индивидуално обучение и помощ, необходима на повечето международни студенти, когато за първи живеят далеч от дома.

Eynesbury се ангажира с разнообразен и гъвкав подход при предоставянето на качествено образование и възможности пътека. Очаквам с нетърпение да перспективата да допринесе за вашето пожизнено пътуване на образованието в Аделаида, Южна Австралия.

Г-н Петър Millen, Eynesbury College директор

Места

Аделаида

Eynesbury College, Franklin Street Address

Address
Eynesbury College
15-19 Franklin Street

5000 Аделаида, Южна Австралия, Австралия
Телефон
+61 8 8216 9000

Аделаида

Eynesbury College, Coglin Street Address

Address
Eynesbury College
16-20 Coglin Street

5000 Аделаида, Южна Австралия, Австралия
Телефон
+61 8 8216 9000