Front Cooking School

Представление

Прочетете официалното описание

"Ако някога сте отворили училище за готвене в Мелбърн, където по-добре от Lygon Street -" Малката Италия "в Мелбърн!

Училището за предни готвене има два кампуса в Карлтън: на улица Lygon и на улица Brunswick. Удобствата са първокласни, а нашите обучители са опитни в индустрията.

Представете си, че в кухнята изпечете топли, блещукащи кроасани, създавайки перфектни сладки и солени сладкиши, а вечер внимателно украсявайки торти за специални събития. Ако този стил на печене е за вас, тогава сертификатът за предни готвене на училище III в сладкарница е правилният курс. Тази квалификация ви дава възможност да работите в различни организации, където се приготвят и сервират сладкарски продукти. Места като кафенета, кетъринг операции, клубове, кафенета, хотели, сладкарници, кръчми и ресторанти като сладкарница.

Сега в кухнята, където кулинарните мечти се сбъднат, и вашата бъдеща кариера чака да се разгърне. Завършване на сертификат III в "Търговски готварски", вие ще придобиете практически опит в кухнята и ще придобиете основните хранителни умения, които могат да Ви направят готови за работа. Навлизайте в динамичния свят на гостоприемството и изживейте всичко, което трябва да ви предложи. Тази квалификация осигурява пътя да станете готвач или готвач на комикси в широк спектър от хотели, включително бистра, кафенета, болници, хотели и ресторанти.

Ако винаги сте искали да ръководите ресторант и да се насладите на удоволствието от обслужването на вашите подписа за ястия на доволни клиенти, вие ще знаете, че това включва по-интензивно образование. Сертификатът IV ще ви обучи да управлявате бизнес финансите си, да развивате умения за координиране на операциите по гостоприемство и да ръководите екип. Тази квалификация осигурява пътека за работа като главен готвач в организации като кафенета, клубове, хотели, заведения и заведения за хранене или да управлявате собствен малък бизнес.

Ами ако сте роден лидер и искате да сте пред къщата - майсторът? Нашата диплома за гостоприемство Ви обучава да поемете отговорност в бързо развиващия се, вълнуващ свят на гостоприемството. Ще придобиете широк спектър от гостоприемни умения, включително обучение и развитие на екип, който да предоставя водещи услуги в областта на хранителните продукти и напитките, съчетани с управленски умения като персонализиране на персонала и подготовка и мониторинг на бюджетите. Ще имате възможността да поемете ролята на висококвалифициран старши служител, способен да вземате оперативни бизнес решения. Тази квалификация дава възможност за мултикултурно обучение и за специализации в услугите за настаняване, готварството, храната и напитките и хазарта. Силните лидери на първа линия са в горещо търсене в гостоприемството по целия свят.

Разширената диплома за управление на хотелиерството ще увеличи вашата страст да бъдете част от тази жизнена индустрия и да ви помогнем да се изкачите през редиците, за да заемете мястото си като старши мениджър. Ще развиете задълбочен спектър от умения в областта на бизнес планирането, финансовото управление, човешките ресурси, лидерството и маркетинга, за да можете успешно да работите в широк спектър от сектори, които могат да включват барове, зали за игри, курорти, ресторанти или други Зает среда на гостоприемство.

Присъединете се към пътя към успеха в училище за готвене Front and се насладете на бляскаво бъдеще в кариера, където уменията ви са търсени.

Места

Мелбърн

Address
Head Office/Melbourne Campus: 168 Exhibition Street
VIC 3000 Мелбърн, Виктория, Австралия

Сидни

Address
Sydney Campus: 60 Hickson Road
NSW 2000 Сидни, Нов Южен Уелс, Австралия

Пърт

Address
Perth Campus: 1/647 Wellington Street
WA 6000 Пърт, Западна Австралия, Австралия