Gold Coast Learning Centre

Представление

Прочетете официалното описание

Gold Coast Learning Centre , Сърфърс Рай

Изучаване на английски, TESOL, бизнес, мениджмънт, счетоводство, маркетинг, човешки ресурси и здраве на работното място

Gold Coast Learning Centre (GCLC) предлага иновативни учебни програми, изключителни съоръжения и качествени ресурси, само на няколко минути пеша от плажа в Сърфърс Парадайс.

Международни и местни студенти могат да комбинират качествено образование с отморяващия начин на живот, плажната култура и забавлението, приятелска атмосфера на Gold Coast в Куинсланд, една от водещите туристически дестинации в Австралия.

Gold Coast Learning Centre приема технологии и програми, които правят ученето вълнуващо, забавно и възнаграждаващо, като същевременно постига истински образователни резултати.

Домашните студенти и притежателите на визи за студенти могат да изучават всички курсове, които предлагаме, от подготовката на изпитите по общ английски и IELTS до квалификациите по бизнес, мениджмънт, маркетинг, счетоводство, човешки ресурси, WHS и TESOL.


Изучаване на английски език в Австралия на известното златно крайбрежие на Куинсланд: Иновативни курсове, отлични удобства и изключителен начин на живот

Изучавайте английски език в Австралия в Gold Coast Learning Centre в Surfers Paradise и се насладете на първокласен стандарт на живот и качествено образование.

С широко разпространена репутация за международно културно разнообразие, достъпни разходи за живот и много разумни разходи за обучение, Surfers Paradise на Gold Coast е чудесна дестинация за студенти.


За Gold Coast Learning Centre

Проучете английски език, TESOL, бизнес, счетоводство, мениджмънт, маркетинг, здраве и безопасност на работното място и човешки ресурси в Surfers Paradise

Основана през 2010 г., Gold Coast Learning Centre (GCLC) в Сърфърс Парадайс предлага отлични съоръжения, качествени преподавателски програми и посветен, приятелски и ентусиазиран персонал.


Слънце, сърф, пясъчно проучване: идеалното място за учене

Разположен само на кратка разходка от плажа, Gold Coast Learning Centre е заобиколен от магазини и заведения за хранене, кино, оживен нощен живот и спокойния начин на живот и забавлението, приятелска атмосфера на Голд Коуст.


Отлични съоръжения, само на кратка разходка от плажа

Gold Coast Learning Centre разполага с напълно климатизирани съоръжения с добре оборудвани класни стаи, компютърна зала, високоскоростен безжичен интернет, просторни студентски квартали и много други.

Направете своето проучване ефективно и приятно с GCLC.

 • Напълно климатизиран кампус, само на кратка разходка от плажа
 • Компютърна лаборатория с 18 компютъра с плосък екран
 • Безплатен безжичен интернет достъп за студенти
 • Налице е услуга за настройка на безжичен интернет
 • Сянка и популярен външен студентски двор и барбекю
 • Просторна и комфортна студентска зона и кухня, с набор от списания и вестници, които да насърчават практиката.


Качествени учебни програми и специализиран персонал

Gold Coast Learning Centre е посветен на подпомагането на нашите студенти да успеят да учат и да се насладят на свободното си време с най-добрите дейности, които Surfers Paradise и Gold Coast трябва да предложат.

Внимателният надзор от опитен, ангажиран персонал гарантира, че можете да напредвате толкова бързо, колкото искате.

Висококвалифицирани и приятелски настроени, опитни учители и служители в Gold Coast Learning Centre в Gold Coast Learning Centre са винаги готови да отделят време, за да помогнат на студентите да постигнат успех в обучението си.

Много от служителите ни имат опит в преподаването на английски в други страни и разбират загрижеността на чуждестранните студенти.

Допълнителна домашна работа, работни листове и съвети могат лесно да бъдат организирани за трудния студент.

Студентски услуги за поддръжка в GCLC

Gold Coast Learning Centre предлага широк спектър от Студентски услуги за подпомагане, за да осигури на студентите ресурсите, от които се нуждаят, за да се възползват максимално от опита си с нас.

Нашият активен, приятелски и всеотдаен екип за Студентска поддръжка е винаги на ваше разположение, за да ви помогне да бъдете официално звено за контакт както за местни, така и за чуждестранни студенти.

Ние предоставяме поддръжка на високо ниво, за да ви помогнем да успеете и винаги сме на разположение, за да ви помогнем при всякакви проблеми, които могат да възникнат по време на престоя Ви при нас.

Наличните услуги, които ви помагат да постигнете успех и да се насладите на вашето образование,

 • Запитвания, записвания и планове за обучение
 • Помощ за плана за плащане
 • Организиране на настаняване в домакинството
 • Организиране на летищни трансфери
 • Апартаменти и настаняване
 • Консултантски услуги
 • Турове на колежа и града за нови международни студенти
 • Възобновяване на помощта и поддръжка за търсене на работа
 • Студентски дейности и екскурзии
 • Церемонии за дипломиране

Вашият служител за връзка със студенти има достъп до актуални данни за пълния набор от услуги, които са на разположение на студентите в Gold Coast Learning Centre в Gold Coast Learning Centre .

Места

Surfers Paradise

Address
Orchid Avenue,18-22
4217 Surfers Paradise, Куинсланд, Австралия
Телефон
+61 (0) 7 5531 6788