ICAE: International College of Advanced Education

Представление

Прочетете официалното описание

ICAE е мулти-награда печели Регистриран на организация за обучение, базирана в Дарвин, столицата на Северна територия на Австралия. ICAE е основана през 1997 г., и доставя професионални програми за австралийски и международни студенти. Дарвин е известен с тропически климат, невероятно красива природа и девствен среда. Като най-младият столицата на Австралия, Дарвин е случаен, безгрижен атмосфера - въплъщение на Австралия! Хотелиерски персонал винаги са в много високо търсене, така че намирането на работа е по-лесно в Дарвин, отколкото навсякъде другаде в Австралия.

42259_Introduction

ICAE предоставя възможности за образование и обучение, които подобряват кариера на учениците. В трудовите пазари по света не съществува заместител на реалния свят опит подкрепен от задълбочено разбиране на основните понятия. Нашите студенти разработват теоретични и практически умения в семестър на обучение, след това да ги прилагат в работното място, докато по промишленост разположение. Нашето образование се ръководи от най-актуалната практика промишленост, доставени от нашия факултет на експерти от индустрията, и вижда възпитаници постигат изключителни резултати за заетост както в Австралия и в чужбина.

42256_Introduction

международни програми ICAE на всички включват равен микс от класна стая проучване и платени (или неплатен по желание) Industry разположение. Ако студентите искат да се обърне, докато по промишленост Поставяне, ICAE ще помогне в намирането на подходящ работодател, който може да осигури необходимата среда, за да се развие и да покаже необходимите умения, както се изисква от курса. Студентите, които започват платени индустрия Поставянето получават същото заплащане и условия, както и австралийски граждани и може да спечелите до $ 1000 на седмица работа до 45 часа седмично.

международни програми ICAE съдържат същите учебни и оценка на ресурсите, като нашите всепризнатата вътрешни програми, като се гарантира, че всички наши студенти получават същото високо качество на образованието. Нашата държава на изкуството онлайн платформа за обучение дава възможност на учениците да получат достъп до техните оценки и интерактивно обучение материал, където и когато достъпът до интернет е на разположение. Студентите могат да получат достъп до безжичен широколентов достъп в целия кампус.

42257_Introduction

Международни програми имат две 20-седмични семестъра годишно, с прием през януари и юли. първи семестър студентите се прекарва посещават класове в нашия кампус в продължение на минимум 20 часа на седмица. В това обучение семестър, студентите се задължават теория и практическо обучение, както и цялостни оценки, основани на знанието. втори семестър студентите се прекарва в Industry Поставяне, когато работата в одобрено гостоприемство предприятието и не посещават учебните занятия. ICAE учители посещават ученика на работното място редовно, осигуряване на подкрепа и насоки, и да провежда оценки на работното място. Industry разположение е възможност на ученика да докажат, че могат да прилагат своите знания и умения в реална работното място - безценно допълнение към всяка автобиография, и много важна част от изграждането на професионална мрежа на работодателите. Много международни завършилите ICAE са били спонсорирани да останат и да работят в Австралия от техните работодатели индустрия за слагане, една прекрасна възможност за завършилите, така и за работодателите.

Всички международни програми са акредитирани и одобрени от австралийското правителство, а завършилите получават национално призната квалификация, която е призната в цяла Австралия и в чужбина.

42258_Intrroduction

кампус ICAE се намира в Rapid Creek, на около 15 минути от центъра на Дарвин. Кампусът включва класни стаи, напълно оборудвани практически области гостоприемство услуги с барове, еспресо машини, закрит и открит студентски съоръжения, включително на футболния терен, както и безжичен широколентов достъп на разположение през съоръжението. С достатъчно място за паркиране, спирки на градския транспорт, пешеходни и велосипедни велосипедни водещи от града по браг полето за нас, все към и от кампуса е лесно. Разположен сред три хектара готини листни основания и по-малко от километър от браг Nightcliff, нашия кампус е възхитителен, спокойно място за учене.

Места

Дарвин

International College of Advanced Education

Address
ICAE: International College of Advanced Education
17 Chapman Road
Rapid Creek

NT 0810 Дарвин, Северна територия, Австралия
Уебсайт
Телефон
+61 8 8941 5959