Job Training Institute

Представление

Прочетете официалното описание

относно

Добре дошли в Job Training Institute на Job Training Institute (JTI), където мотото ни е Винаги ви повдига до следващото ниво. JTI е австралийски базиран институт, който предлага професионално обучение. Целта ни е да дадем на студентите най-добрия шанс да си намерят работа, като придобият квалификация, признавана в цяла Австралия.

Защо да изберете JTI

  • Гъвкавост - Job Training Institute за обучение на Job Training Institute предлага гъвкавост на ученето за студентите чрез смесено обучение, включително лице в лице и онлайн. Всички наши ученици имат избор да комбинират двата начина на обучение.
  • Job Training Institute за професионално ориентиране на работното място улеснява стажа си за студенти и има координатор на работното място, който помага на студентите да се занимават с въпроси, свързани с намирането на работа.
  • Студентска подкрепа - Нашите обучители са винаги на разположение и желаят да помагат на студентите в обучението и задачите си чрез няколко метода - от чат, имейл, телефонни обаждания и срещи. Job Training Institute предлага на учениците седмични онлайн класове, модернизирани от нашите квалифицирани и опитни обучители.

Членство в СТИ

Job Training Institute е член на ACPET и се съгласява да се съобразява с Конституцията, Правилника и Етичния кодекс на Австралийския съвет за частно образование и обучение (JTI Member ID: 183094).

Нашите курсове

  • Обучение лице в лице - Нашето обучение се извършва на място в Dandenong (VIC) и Sunshine (VIC).
  • Онлайн обучение - Използвахме технология, за да донесем ученето в дигиталната ера, където е по-лесно и по-бързо да се учим. Използвайки одобрен от правителството софтуер, използван в големите TAFES и университети, ние ви донасяме обучение където и да сте в света. Съдържанието и оценките на курсовете се предлагат онлайн, но някои наблюдения на оценяването трябва да се правят лице в лице от нашите обучени оценители.

Места

Dandenong

Address
Level 5 Plaza Business Centre, 26 McCrae Street
VIC 3175 Dandenong, Виктория, Австралия

Слънчева светлина

Address
Sunshine Campus
Suite 4 Level 1
25-29 Devonshire Road Sunshine

VIC 3020 Слънчева светлина, Виктория, Австралия

Мелбърн

Address
Melbourne City Campus
Level 4, 259 Collins Street

VIC 3000 Мелбърн, Виктория, Австралия