Karl Von Busse Institute of Design

Представление

Прочетете официалното описание

KVBI_signs

…ЗА НАС

The Карл фон Busse институт за дизайн е изключителен Boutique Design College, базирана в CBD Сидни, който е задвижван от индустрията и международен съмишленици; по-пъргав и наистина уникален доставчик дизайн образование.

Фокусирайки се върху основните проектни дисциплини: Мода, Graphic и Вътрешен дизайн, Местни и международни професионалисти споделят своя поглед и опит с ученици в студио среда на дневна база.

прием на студенти е селективен и класовете са нарочно малки, за да се максимизира лектор контакт, като се гарантира, че студентите, местни и международни, могат да изпълнят своя творчески потенциал и да получите Менторството те трябва да бъдат в индустрията готов.

KVBI_sewing_machine1

"Това, което правим тук, е на базата на моя тридесет години опит, и че ми казва да има една малка група от хора и да ги подготви за работа ... Трябва да има централна наставничество. Трябва да има някой, който да знае своите ученици и да видим техните слабости и поддръжка, както и повече студенти, които имате толкова по-трудно става. Ето защо аз искам нашия колеж, за да остане сравнително малък ... Числата в нашия колеж имат цел. Ние искаме да се запознаят учениците и да ги подкрепят в продължение на 1-2 години. "


Карл фон Busse

KVBI_classes

... За нашите МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ

Карл фон Busse Институт по дизайн е централно разположен само на кратка разходка до кметството на железопътни гари и спирки на градския транспорт, които се свързват център на града с всички големи предградия. Нашата сграда е заобиколена от тези, говорихме за Сидни икони, включително известната опера, Harbour Bridge и Хайд парк. Като частен колеж с заземен опит с международни студенти, ние също предлагаме помощ и подкрепа при намирането на подходящи помещения за който е нов за Австралия.

KVBI_distant_learning

... За нашите CAMPUS И ОБУЧЕНИЕ

Нашата кампус е модерен и е проектиран с най-новите "зелени" екологични принципи чрез ученици възможно най-добрите съоръжения. Те включват Mac компютър лаборатории и индустриални шевни машини. Завършващите студенти имат право да получат напреднало състояние на до 50% с висше образование доставчици. Нашите преподаватели продължават да бъдат практикуващи в тяхната сфера на компетентност. Местни и международни лектори гости допълват редовен екип лекция. Институтът е регистрирана Обучение Организация (RTO) и има одобрение CRICOS да се запишат на чуждестранни студенти. Всички наши дипломни и Advanced дипломни програми са национално акредитирани.

Всички програми са постоянно оценяват и модернизирани, за да отговарят на променящите се изисквания на индустрията. Учебната програма дава възможност на учениците, в зависимост от индивидуалните умения, за да се специализират в няколко области в избраната от тях кариера. Индивидуални назначения са направени за кандидатите преди записване за обсъждане на годност за избора на кариера, подробности курса и възможности за настаняване на Карл фон Busse институт на крайната цел Design е да подготви студентите си за заетост в избраната от тях творческа кариера с индустрията на базата на програми и международно дизайн признателност ,

KVBI_makeup2

... За нашите стажове и ЗАЕТОСТ

По време на следването с нас, нашите ученици имат възможност да избират от една от стажове или платени работни места, обявени от Колежа на месечна база и успя да завърши на трудов опит, преди да се дипломира. Ние сме горди да бъдем партньор с известни проектантски фирми и марки като Карла Zampatti, Marie Claire и Vogue.

KVBI_adv_dipl

... За нашите INTERNATIONAL ЖИВОТ

Днес глобализиран Design индустрия призовава за международна прозрение. В Карл фон Busse институт за дизайн, ние ви даваме възможност да го реализира.

Тъй като има очаквания за нови дизайнери да имат разбиране на международната практика, ние предлагаме нашата диплома, и Advanced Diploma на студентите възможност да се вземат редица международни възможности за учене включително и в Европа, Азия и Австралия за чуждестранни студенти.Места

Сидни

Karl von Busse Institute of Design

Address
Level 2, 400 Kent Street
NSW 2000 Сидни, Нов Южен Уелс, Австралия
Телефон
+61 2 9261 1191