Kangan Institute

Представление

Прочетете официалното описание

С повече от 40,000 записвания всяка година, Kangan институт е основен доставчик за автомобилната, здравни и медицински сестри сектори и местното образование обучение. Ние също имаме силно присъствие в редица индустрии, като мода, бизнес, както и справедливост и правна.

Като един от най-големите доставчици на чиракуване и обучение стаж на държавата, имаме силни връзки с много фирми и да се погрижат за студенти, търсещи индустрията съответното обучение в широк диапазон от дисциплини и на място възможности за обучение, за да отговарят на специфичните нужди на отделния учащ или организация.

Нашите курсове варират от основния сертификат за дипломни и напреднали дипломни нива, на пътища за над 25 университетски дипломи. Нашата програма за разпознаване на умения оценява предварителни познания и опит, възлагане на нашите ученици с кредитите или квалификация за да съответства на съществуващите умения.

С повече от 80 години опит в областта на професионалното образование и обучение, ние сме гъвкава, иновативна и динамична място на ученето с богата мултикултурна атмосфера. Нашите програми са доставени в рамките на пет кампуса в Broadmeadows, Docklands, Essendon, Moonee Басейни и Ричмънд.

Места

Broadmeadows

Address
Pearcedale Parade
Broadmeadows VIC 3047

3047 Broadmeadows, Виктория, Австралия

Мелбърн

Address
1 Batmans Hill Drive
Docklands VIC 3008

3008 Мелбърн, Виктория, Австралия

Essendon

Address
38 Buckley Street
Essendon VIC 3040

3040 Essendon, Виктория, Австралия

Езера Моуни

Address
Level 1
21-31 Hall Street
Moonee Ponds VIC 3039

3039 Езера Моуни, Виктория, Австралия

Richmond

Address
85 Cremorne St
Richmond VIC 3121

3121 Richmond, Виктория, Австралия