Languages Across Borders | Melbourne

Представление

Прочетете официалното описание

относно

В LAB в Мелбърн, опитът ви е повече от просто изучаване на английски език в класната стая. Вие ще усвоите културата, ще се срещнете с нови приятели от Австралия и по целия свят и ще имате възможност да работите и да пътувате. Нашият персонал е ентусиазиран и приятелски настроен и винаги е готов да ви помогне да се адаптирате към нова и много различна среда. С гордост Ви предлагаме набор от курсове, от които да избирате, включително възможности за стажове в хотелиерството и туризма в красивите региони на страната. Насърчавам ви да извлечете максимума от времето, което прекарвате в изучаването на английски език с нас. Това е една възможност в живота и спомените, които правите, ще останат с вас завинаги. Добре дошли в LAB в семейството на Мелбърн!

Нашите Удостоверения

LAB в Мелбърн е основана през януари 2011 г. като Fusion English. През 2016 г. станахме горди членове на високоценната образователна мрежа на LCI , която управлява над 22 образователни институции по целия свят. LAB в Мелбърн е съвременен, регистриран в CRICOS и качество NEAS одобрява английски институт.

Най-оживеният град в света

Мелбърн е културната столица на Австралия, което го прави перфектното място на една от водещите английски училища в страната. Градът е гордо мултикултурен, обхващащ културното многообразие и много от живописните дестинации на Виктория са поразително уникални.

В централния бизнес район на Мелбърн (CBD), малките платна се превръщат в платно за редица улични изкуства от световна класа, ценени от местните жители и туристите. Мелбърн също е известен със своята култура на кафе, отново благодарение на богатата си мултикултурна история. Градът се гордее с много различни етнически джобове, предоставяйки културно автентична гама от фантастична храна, голяма част от която е достъпна в и около мястото на кампуса, задоволявайки всеки вкус.

Места

Мелбърн

Languages Across Borders | Melbourne

Телефон
+61 3 9654 7786

Стипендия от Keystone

Научете за възможностите, които дава нашата стипендия