Melbourne City Institute of Education

Представление

Прочетете официалното описание

Мелбърн Сити институт по образование (MCIE) е жива и иновативен регистрирана обучаваща организация, която осигурява национално признати курсове по Мелбърн, Един от доставчиците аплодирана за обучение на най-индустрията в Victoria, MCIE доставя от световна класа, кариера фокусирано обучение, разработена от професионалисти. Ние дава на учащите с перфектно съчетание на знания и практически умения за да се отличат в избрания от тях път в кариерата си.

Industry Известният & носител на няколко награди Нашите курсове за обучение са промишлеността известен със своето съвършенство. Ние не просто кажем, че сме страхотно, ние се признават за него.

Кариера Фокусирани Ние сме фокусирани върху осигуряването да постигнете вашите цели в кариерата и да ви помогне на всяка стъпка от пътя. Ние работим с партньори индустрия да помогнем на нашите студенти да получат работа.

Опитните обучители При нас работят опитни служители обучение, които са показали силна опит индустрия и които са ангажирани с насърчаване на култура на учене и постижения.

Cutting Edge Съоръжения В MCIE, ние предлагаме състояние на техниката за обучение съоръжения, като например симулация Грижи за детето / Отлежало обучение Care и модерна кухня обучение. Нашите съоръжения ще ви даде инструментите, за да бъдат на върха на играта си.

Специализирана поддръжка MCIE осигурява подкрепа за студенти всяка стъпка от пътя със специален Student Welfare Координатор на разположение 24/7. Ние имаме широка гама от финансирани от правителството курсове на разположение, което означава, че може да започне да учи, без да се налага да се спаси.

Гъвкава Learning В MCIE, ние работим с вас, за да постигнете вашите образователни цели. Нашите възможности гъвкава доставка позволяват си живот, за да отговарят на начина ви на живот.

Места

Мелбърн

Melbourne City Institute of Education

Address
MCIE Head Office & Campus,
Level 2, 52-58 Chetwynd St

VIC 300 Мелбърн, Виктория, Австралия