Melbourne Language Centre

Представление

Прочетете официалното описание

Вие сте един от многото хиляди студенти от много страни, които идват MLC Като първата си стъпка в образователното ви пътуване. Дали е Общи английски, УНИВЕРСИТЕТ ПОДГОТОВКА или Подготовка на гимназията, MLC Е тук за вас, предоставяйки професионални студентски услуги и консултиране, както академични, така и лични.

MLCСтудентските служби са на второ място, за да подпомогнат пристигането ви в новата ви страна. Като турист или работещ студент, ще се насладите на богатата култура Мелбърн Трябва да ви предложи. наш Обща английска програма ще ви даде увереността, от която се нуждаете, за да можете да работите на новия си език и ви дава възможност да работите и да играете с компетентност. Като MLC Студент, ще се радвате да учите в Мелбърн Поради много причини, включително факта, че на MLC Ние сме специалисти в международното образование и междукултурното разбирателство. Вашият избор на обучение е най-важното и нашата мисия е да ви съдействаме по всякакъв начин, за да постигнем желаните резултати.

Ако се интересувате от бъдещи академични изследвания, ние ви предлагаме и двете английски език за академични цели и Програми за подготовка на IELTS, който ще ви подготви за учебно занятие в университета. Ако сте международно квалифициран здравен специалист, нашият Програма "Английски за здравни специалисти" е за теб! Ако сте бъдещ ученик в гимназията, ние ще ви подготвим в нашата Програма за подготовка на гимназията За да започнете следващата стъпка с увереност, знаейки, че имате необходимите умения за постигане на успех. MLC Има 30 годишен опит в тясно сътрудничество с частни, независими и правителствени училища. Ние сме изключително горди на 400 000 студента, които започнаха академичното си пътуване с нас.

Места

Мелбърн

Address
Melbourne City Campus,
168 Exhibition Street

3000 Мелбърн, Виктория, Австралия

Box Hill

Address
Box Hill Campus,
693 Station Street

3128 Box Hill, Виктория, Австралия