Mercury Colleges

Представление

Прочетете официалното описание

Ние приемаме голямо удоволствие в ви посрещнем в Mercury колежи в Сидни, Австралия.

Mercury колежи е отворен за студенти от над 50 години. Колежът има дълга история в Австралия, и през годините е спечелила завидна репутация за неговото качество на преподаване.

На Меркурий колежи, ние се стремим да се възползват интересите на нашите ученици през образователен и културен обмен в учебна среда на разграничение.

Мисия

"Меркурий колежи осигури и надвишава всички изисквания за предоставяне на качествено образование. Ние предоставяме на нашите ученици с необходимите умения, необходими в пазарите на труда; ние остане начело на качеството на образованието и да се осигури високо равнище на образование, обучение и съоръжения "

Нашите квалифицирани преподаватели

Mercury колежи студенти могат да се възползват от нашите квалифицирани, ентусиазирани и приятелски учители. Учителите са насочени към подпомагане на студенти с техните индивидуални нужди езикови, и постигане на целите си в изучаването на английски език.

Нашите уроци

С студенти, които идват от различни националности, нашите класове имат приятен среда за обучение на студенти, за да се включат и да си взаимодействат удобно и продуктивно, така че те могат да подобрят своите английски умения по-бързо.

Нашите съоръжения

На Меркурий колежи курсове са предназначени да осигуряват интензивно обучение за кариера успех в професионален учебна среда, която е едновременно предизвикателство и мотивираща. Общи условия за студенти включват компютри и безплатен достъп до интернет, безплатен безжичен интернет достъп, услуги и съвети, помощ при настаняване и обяд области.

Къде се намираме

Mercury колежи се намира в сърцето на Сидни Сити близо до основните забележителности в Сидни, като Операта, моста Харбър, Сидни Кралските ботанически градини на, на кралица Виктория сградата, както и много други. Кампусът е лесно достъпен с обществен транспорт. Това е идеалното място за студенти, които искат да изпитат градския живот в Сидни!

Места

Сидни

Address
Level 1 & 2 Anzac House, 245 Castlereagh St.
NSW 2000 Сидни, Нов Южен Уелс, Австралия