New York Film Academy Australia

Представление

Прочетете официалното описание

Филмовата академия в Ню Йорк е създадена от ветеран от продуцента Джери Шерлок през 1992 г. и продуцира такива класики като "Ловът за червения октомври". Насърчаван от приятелите си, които искат да изпратят децата си на филмово училище, но намира, че цените са прекалено скъпи, Шерлок е проектирал училище, което е не само достъпно, но по-важно, е основано на принципа на учене чрез правене.

Вдъхновен от идеята, че за да се научиш как да правиш филми, трябва да правиш филми, Шерлок и колегите му създават уникална учебна програма. Съчетавайки смес от традиционни инструкции за филмово училище с нов подход, Академията акцентира върху курсовете, базирани на студентите, които всъщност излизат и снимат филми като част от курса. Учениците пишат, продуцират, ръководят и редактират свои собствени оригинални филми, като същевременно служат като членове на екипажите на филмите на съучениците си, за да получат обширно преживяване.

Този ангажимент за учене чрез практика се отнася за всички програми, които сега предлага Академията, като студентите работят със стандартно оборудване в индустриални съоръжения от световна класа. В Академията студентите могат да избират от широка гама от визуални и изпълнителски програми за изкуство, които включват Филминг, актьорско майсторство, 3D анимация

Филмовата академия в Ню Йорк разширява своята учебна програма, както и глобалното си присъствие, с пет утвърдени кампуси и много програми за дестинации по целия свят. В кампусите на NYFA в Ню Йорк и в Голд Коуст в Австралия студентите се потапят в дългосрочни и краткосрочни консерваторни програми и семинари, а лауреатите в Лос Анджелис и Саут Бийч, Маями също предлагат степени.

NYFA предоставя на студентите инструменти и ноу-хау и всъщност прилагат това, което учат в класа в реалния свят, което прави образователен опит, различен от всеки друг.

Места

Саутпорт

Address
Lawson Street,5
4215 Саутпорт, Куинсланд, Австралия