Perth College of Business and Technology

Представление

Прочетете официалното описание

Страст, Подготовка, производителност, и Предназначение - Нашите четири стълба към успеха Пърт Колеж по бизнес и технологии (PCBT) е един от най Национално призната и регистрирана Hospitality, управление и Бизнес доставчици на обучение, който се намира в сърцето на град Пърт, капитал и бързо развиващ се град в Западна Австралия.

Международни и австралийски студенти имат възможност да бъдат обучени и с опит в реална хотелиерската индустрия разположение.

Приятни и живи големи ИТ оборудвана класни стаи в Източен Пърт Campus, както и ресторант Platinum & Държавата на най-съвременните съоръжения Function Centre, разположен на 13 километра нагоре-север основния корпус в един от най-оживения участъка на Уестминстър уверя студентите придобиват безценни знания и опит.

история

Бързо нарастващата туризъм и туристическата индустрия не може да задоволи търсенето му през 2008 г., когато PCBT е основана, за да се усъвършенстват уменията на работниците; обучение и повишаване на квалификацията на работната сила.

Регистрации и акредитации

PCBT е мултикултурна колеж предлагане на акредитирани курсове по Australian квалификационна рамка (AQF), а CRICOS регистриран доставчик (Code 03051J), а Организация Registered обучение (RTO 52014) под ръководството на качеството австралийски Skills (ASQA) регулаторен орган, както и активен член на Съвета на Австралия за частно образование и обучението (ACPET).

Когато се запишат в Пърт колеж по бизнес и технологии не само да се присъединят към австралийското правителство призната и регистрирана доставчик на обучение Вие да станете част от една динамична общност, че ще оспори и да ви подкрепят в стремежа си да стане по-силен лидер. Колежът е поела ангажимент за насърчаване на разнообразен още приобщаващо общество, което насърчава всички членове, за да достигнат пълния си потенциал чрез обучение, ангажираност и всеотдайност.

Ние представяме на училищната общност, където всички хора прегръщат и преминете тази рамка и убеждения. Ние вярваме, че този идеал е в центъра на всичко, което правим.

В PCBT никога не са само име на списък. Благодарение на малките размери клас гарантира всеки студент получава персонално внимание и участва в оживен, мисъл провокира групови дискусии с колеги и преподаватели.

Студентите ползват от силна връзка PCBT с местната бизнес общност, която им позволява да се създаде интерактивна възможност за учене, със силен акцент върху ръцете - на опит в реална работна среда.

Нашата визия

За да бъде най-предпочитаният регистрирана организация за обучение в Пърт, която осигурява качество на професионалното образование и обучение за международни и местни студенти

Нашата мисия

Осигуряването на висококачествено обучение по бизнес, управление и гостоприемство за международни и местни студенти от развиващите се умения за заетост и знания чрез провеждане на ефективни клас стая сесии, извършване на дейности в индустрията на експозиция и за повишаване на осведомеността и предоставяне на възможности за индустрията разположение за нашите стажанти, за да може да отговори на нуждите на индустрията и стандарти.

Добре дошли да PCBT Защо учи в PCBT Нашият екип Удобства Галерия Събития Промоции

Места

Пърт

Address
110 Brown Street, East Perth
6004 Пърт, Западна Австралия, Австралия