Phoenix Academy

Представление

Прочетете официалното описание

Водещ на ЛС Добре дошли в Пърт, Западна Австралия - входът към Австралия, град с една завидна климат и приветлив и безопасна среда.

Phoenix Academy е напълно Australian собственост и се управлява семейния бизнес.

Горди сме да споделим с вас:

Една красива и уникална градина кампус, на 10 минути от Конвенцията за биологичното разнообразие. А най-добрата практика на институцията предлагане на качеството обучение от световна класа. A местоположение в един от най-добрите градове в начина на живот в света. Технология на служителите в администрацията ангажира да постигне целите си.

От създаването си през 1989 г. нашето мото винаги е било "Ние се грижим". Ние наистина се грижи много, че вашите нужди и очаквания не са изпълнени само но превишени! Аз съм винаги на разположение, за да говори с учениците лично.

Robynne Walsh B.Ed M.Ed Основни и директор

Предимството Phoenix

Красива градина кампус. Международна население. Размери малък клас. Класните стаи са оборудвани с най-новите учебни технологии. Опитни и висококвалифицирани преподаватели. Отлични компютърни и интернет услуги плюс на WiFi университета. Онлайн възможности за учене. Пълен набор от курсове за изследване. Fliexible курсове, за да задоволят всички нужди и нива. Иновации и гъвкава учебна програма. Силен акцент върху говоренето умения. Пълната програма ориентация и входен тест при пристигането. Професионален опит / стажантски програми. Adventure Travel Centre и услуги. Съоръженията за отдих в непосредствена близост. На територията на колежа Residence (Beatty Lodge) Най-дружелюбните и добрите Homestay семейства в Пърт. Интернет базирани Phoenix English Proficiency Test (iPEPT)

След 25 години 36 000 студенти от над 50 страни са били посрещнати на летището, се настани в любящо семейство Homestay или в студентско общежитие и обгрижвани в програма за качество език.

Тези 36 000 студенти са били винаги в забележителностите на Robynne и Брайън, който със своя екип от лоялни и всеотдайни служители са го направили своя мисия да даде всеки студент чувството, че те са също толкова важни, колкото и Мегуми и Kaz били през 1989.

Marie Горман, Управител на услугите за студентите е ценен член на компанията след 23 години, Кейт Tarrant като старши директор също маркировка 23ти си година. Ann Lyall управителя на Деми Pair / Au Pair има 21 години под колана си, както прави нашия регистратор, Джесика Горман и директор на Young Learners Program Маргарет Стюарт. Mark Belton нашия генерален мениджър е постигнала 15 година с компанията като има нашата академичен директор, Lisa Barbagiovanni и мениджъри на нашето обучение на учители Division, Antony Аткинсън и Даниела Multari.

Стабилността и сигурността на персонала означава, че непрекъснатото подобряване настъпва и системи работят добре. Всеки човек има чувство на гордост и постижение в която е част от екипа на Финикс.

Чествания през цялата година, включени брокер коктейли, студентски партита, 25-годишнината стипендии и потвърждения за преподаватели и студенти.

Места

Пърт

Phoenix Academy

Address
223 Vincent St
West Perth
Western Australia, 6005

Пърт, Западна Австралия, Австралия
Телефон
+61 8 9235 6000