Sydney School of Business and Technology (SSBT)

Представление

Прочетете официалното описание

За SSBT

Ние сме една цялостна, мултикултурна, професионално институт образование, която осигурява отъпкани пътища до качествено образование се гарантира бъдещето си свети по-ярко.

Каним ви да дойде и да го изследва под наше голямо южното небе.

история

Сидни, Факултет по бизнес и технологии е създадена през 1999 г., за да отговори на нуждите на развиващите се DOT.COM бизнес свят. През 2000 SSBT стана Private Limited Company. През същата година SSBT опит Регистриран на организация за обучение (RTO) статус и също стана Commonwealth Регистър на институции и курсове за чуждестранни студенти (CRICOS) регистриран.

Избрахме Сидни и Конвенцията за биологичното разнообразие като предпочитана локация от гледна точка на чуждестранните студенти. Ние имаме дългогодишен опит в предлагането на услуги за чуждестранни студенти сме опитен мениджърски екип и квалифицирани треньори, за да се осигури качествено образование на двете местни и чуждестранни студенти.

Shine-ярко

SSBT иска да има динамично бъдеще. Ние вярваме, че отворени книги и отворени умове да доведат до нови преживявания и вълнуващи приключения. Проучване в нашата постоянно развиваща институт и да се адаптира към този напредък технологичен свят.

Нека да ви помогне да разширите хоризонтите си, свети по-ярко!

Места

Сидни

Address
Level 1,
301 George Street

NSW 2000 Сидни, Нов Южен Уелс, Австралия