Tec-NQ

Представление

Прочетете официалното описание

ЗА НАС

В Tec-NQ сделките са кариера на първи избор. Tec-NQ е регистрирана организация за обучение (RTO) и висше средно училище, което е в действие от 2007 г. насам. Tec-NQ предлага редица обучителни и образователни програми за град Таунсвил и района на Северен Куинсланд, включително обучение за редовно обучение, обучение по индустрия, програми за предварителен стаж и програми за обучение на ученици.

Нашата история

Първоначално основана като Австралийския технически колеж Северна Куинсланд, организацията е финансирана като част от програмата на федералните правителства на Австралийския технически колеж. През 2009 г. приключи тази програма и стартира Tec-NQ като независима организация в началото на 2010 г.

Tec-NQ нараства постепенно от създаването си и в момента е студент и стажант в областта на дърводелството, водопроводната, електротехнологията, автомобилостроенето, инженерството и информационните технологии.

През 2015 г. Tec-NQ откри регионално учебно заведение за настаняване (RTAF) както за регионални студенти, така и за стажанти.

Tec-NQ също така доставя сертификат 111 по електротехнология в Маккей за стажуване. Учениците трябва да бъдат наети като чирак в рамките на индустрията.

Съветът и персоналът на Tec-NQ са горди, че обслужват местната общност.

Нашето различие

Защо да изберете TEC-NQ?

 • Ние сме местни
 • Гъвкави възможности за обучение
 • Съвместен подход
 • Лична услуга
 • Експертни обучители
 • Състоянието на най-съвременни съоръжения

Нашият модел на обучение

 • За да дадете повече време на учениците да работят и да подпомогнат растежа на бизнеса Ви, нашият модел за обучение е усъвършенстван функционален път за вашия чирак, за да получите максимални практически умения и знания, за да станете по-бързи.
 • Обучение на работното място: дойдохме на работното си място, за да проведем обучение и оценка с чирака.
 • Електронно обучение : Нашата платформа за електронно обучение позволява самостоятелно обучение между контакта с фасилитатора, което позволява по-малко време на работното място.
 • Обучение на колежа : където идентифицираният Tec-NQ ще предлага групово обучение с помощта на семинарите за колеж, позволяващи жизненоважни практически умения, които може да не се получат на работното място.
 • Процеси за оценка на компетентността : за опитен персонал, който никога не е придобил квалификация в своята търговия, ние можем да предприемем бърз процес на компетентност, който оценява настоящите умения на служителите срещу националните стандарти за обучение, за да ускори завършването на квалификацията. Този процес е лесен за ползване и позволява на опитен персонал да постигне търговска квалификация за кратък период от време.

Ползите от смесеното обучение

 • Моделът за доставка на Tec-NQ позволява по-голяма гъвкавост при това колко често вашият чирак се изтегля от работното място, за да се подготви, което ви позволява да управлявате по-добре персонала и текущото натоварване.
 • Стажантите се грижат за множество методи за обучение, за да гарантират, че ще останат ангажирани и ще напредват според нуждите.
 • Обучението на работното място позволява на вашите чираци да напредват по свое собствено темпо и да не бъдат задържани от други чираци в блоково обучение. Наличието на блок обучение се договаря при регистрацията и работи за 2 седмици, което позволява на вашия чирак да се върне на работното място по-бързо.
 • Tec-NQ може да провежда обучение на работното място, което се отнася до работата, която се извършва понастоящем по време на посещението. Например: ако вашият чирак се занимава с струговане, Tec-NQ може да се адаптира, като обучава и оценява вашите ученици по отношение на звената за компетентност, които се отнасят до струговата работа.

Места

Таунсвил Сити

Address
54 Discovery Drive. Douglas Townsville QLD Australia
4814 Таунсвил Сити, Куинсланд, Австралия

Акредитации