Unity College Australia

Представление

Прочетете официалното описание

зрение
Unity College Australia е регистриран професионален университет, който се стреми да повлияе на живота чрез обучение на хора в християнска среда за работа, интерес или служение.

Мисия

Нашата мисия е да осигурим обучение, което:
 • е релевантно и с високо качество
 • подпомага студентите да постигат отлични постижения на работното място
 • развива осъзнаване на нуждите и уменията на другите, за да реагира по подходящ начин
 • насърчава оценяването на приноса на християнската вяра за себе си и за обществото
 • насърчава личностната зрялост и развитие на характера, което води до способност да допринася ефективно за обществото като цяло

Изявление на вярванията

Доктрино, Unity College Australia е в основния поток на християнската църква, със своята отдаденост на вдъхновението и авторитета на Писанията, провъзгласяването на Евангелието и достатъчността на Исус Христос за всички човешки нужди. Основните ни вярвания са извлечени от традиционните вероизповедания на църквата (Никени и Апостоли).

Колежът етос

Unity College Australia се ангажира да предоставя качествени програми за професионално образование и обучение от християнска гледна точка, насочени към осигуряване на хората да допринасят ефективно за съвременното общество.
Програмите на Unity College Australia стремят към:
 • академични постижения (развиване на интелектуална дисциплина и експертиза за придобиване и развитие на знания и умения, както и осигуряване на основа за по-нататъшно образование);
 • професионална компетентност (практически умения и методи, свързани с християнското служение и / или умения, свързани с работата) и
 • развитие на характера - лично израстване, основано на основите на християнски характер.
Професионалните резултати варират от обслужване и лидерство в християнското министерство до компетентно, професионално обслужване в общата общност (например информационни технологии, грижи в общността, управление и творческо изкуство). Unity College Australia преследва ясно християнска философия на образованието, основаващо се на принципи, които могат да бъдат приложени във всички области на живота и труда.
Това включва курсове на християнското министерство, които позволяват на студентите да прилагат практически християнския живот в служба на другите. Общите професионални курсове на колежа са отворени за студенти от всички националности, религии и културни среди. Тъй като тя е транс-деноминационна и независима, Колежа е в състояние да обжалва пред студенти от широк кръг от християнски потоци.

Стойности

Първоначалните стойности са приложими за всички наши курсове:
 • Приветствие: Опитваме се да осигурим среда, която да е приветлива за всички ученици.
 • Връзка: Ефективността в заетостта и в служението идва от силни взаимоотношения. Ние се стремим да развиваме силни взаимоотношения и трайни приятелства сред студентите, персонала и с общността около нас.
 • Уместност: Колежът се стреми да бъде релевантен и пророчески за нашето общество. Той има съвременен фокус и се стреми да включи редица културни изрази.
 • Превъзходство: Колежът се стреми към върхови постижения, не заради самите себе си, а в нашата преданост към и заради славата на Бога, която се поддържа в църквата и в по-широката общност.
 • Пазар: Колежът се ангажира да осигури ефективно обучение за приложение в работните места и пазари на обществото.
 • Цяло лице: Ние вярваме, че обучението включва повече от придобиване на знания и умения, а характера и духовното развитие са важни аспекти на ученето и личния растеж.
Следните ценности имат специално отношение към курсовете на християнското министерство:
 • Единство: Колежът е транс-деноминационен и отворен за всички членове на тялото на Христос и по-широката общност, които се абонират за нашия етнос и ценности. Стремим се да служим на църквата и да допълваме, вместо да дублираме дейности, предприети от други.
 • Кралството: Ние желаем хората да бъдат посветени да служат на Божието царство, независимо дали чрез църквата, работното място или пазара.
 • Църквата: Ние насърчаваме участието в местните църковни конгрегации и църквата като цяло.
 • Творчество: Колежът има за цел да отразява и подхранва творчеството, което Бог ни е дал. Ние се стремим да изследваме християнския творчески опит.
 • Министерство Умения: Колежът се ангажира с развитието на ефективни министерски умения в живота на студентите.
 • Бог фокусиран: Ние вярваме в необходимостта да развиваме постоянна интимна връзка с живия Бог. Това включва развитието на страст за по-добро разбиране и прилагане на Божието Слово.
 • Евангелието: Доктриналната база на Колежа е установените християнски вероизповедания (Никени, апостоли). По въпросите на вярата търсим единство в същност и толерантност в несъществените неща.
 • Святият Дух: Ние вярваме, че служението е най-ефективно, когато се извършва под овластяването на Светия Дух. Ние желаем да видим Божието свръхестествено присъствие в работата във и през живота на всички, които влизат в контакт с колежа

история

Университетският колеж е създаден през 1995 г. в Канбера, Австралия и има своите основи в обучението на местните църкви в министерствата. Името Unity College бе избрано така, че да отразява единството между църквите в Канбера, за да обедини ресурсите си и да осигури обучение, предоставено преди това само от по-големи църкви в столиците.
През 1998 г. колежът получи статута си на регистрирана обучителна организация (RTO) и започна да извършва акредитирани от правителството обучения с особено внимание върху християнското министерство и творческото изкуство. Оттогава колегията се зае с национален фокус, за да осигури обучение в други центрове в страната чрез партньорства.
От 2004 г. насам, местата в Нов Южен Уелс, Виктория, Куинсланд, Южна Австралия, Западна Австралия и Тасмания се ангажират да преподават в разширена гама от курсове.
През последните години се появиха и възможности за обучение в международен мащаб. Колежът също така е признал необходимостта от обучение в общността с християнски светоглед и е добавил значителен брой курсове с по-общи професионални резултати към обхвата на своята регистрация през последните години. През 2015 г. колежът отпразнува своята 20-годишнина и ние очакваме с нетърпение да продължим растежа и развитието си през нашето 3-то десетилетие на работа.

Места

Queanbeyan

Unity College Australia

Address
Churches Centre, Belconnen, Benjamin Way, Belconnen
Queanbeyan, Нов Южен Уелс, Австралия
Телефон
+61 2 6161 0050