ActiLingua Academy

Представление

Прочетете официалното описание

От 1988 г., актилингва придоби световна известност за успешното му гама от курсове, неговата идеална среда за обучение и модерно преподаване оборудване. удовлетвореността на студентите е в центъра на всички наши усилия. Висок стандарт на обучение, комфортно настаняване и разнообразна културна и отдих програма отразява нашите стандарти на актилингва. Нашата гъвкава програма, разбира се предлага най-подходящата немски курс за вашите лични нужди. Можете учат стандартен немски език в малки международни изследователски групи и печалба от пълното културно потапяне.

Нашите методи

Основната програма осигурява интензивна подготовка в граматиката, структурата на изречението и лексика. Четене и слушане с разбиране, както и писмени упражнения са важни компоненти на нашите курсове. Една от нашите основни принципи е да се гарантира максимална устно общуване. Вие се насърчават да практикуват разговорен немски с учителя си и с вашите съученици.

Нашите учители

Нашите учители виждат себе си като ваши приятели и партньори. Те са носители на стандартен немски и вземе истинско удоволствие при работа с вас. Те са високо квалифицирани и редовно посещават курсове за обучение, държани от актилингва. Всяка група се преподава от две (Standard Course) или три (интензивен курс) преподаватели на ден, за да се гарантира по-разнообразна и стимулираща инструкция. Участниците се възползват от различни стилове на преподаване, личности учители и вариации в произношение на съвременния немски език.

Актилингва с един поглед

  • 3 училища в местата за премии
  • Курсове по немски език за възрастни 16+ целогодишно
  • Летни курсове за тийнейджъри на възраст 12-17 и 16-19
  • Настаняване в актилингва Residence, Семейство, Апартамент, студентски дом
  • Официален изпитен център за кандидатстудентските изпити
  • Perfect националност микс: студенти от повече от 40 страни.

Виена - град ...

  • ...Музика: концерти, оперни, мюзикъли, Виена филхармония, Виена Boys Choir
  • ...Модерността: Хундертвасер, музеите, UNO-City, Начален City
  • ...Култура & Кухня: двореца Шьонбрун, Imperial Palace, традиционни кафенета, винени таверни, Виенски шницел

Открийте най-живеене град в света!

Места

Виена

Address
ActiLingua Academy
Wattmanngasse 15

1130 Виена, Виена, Австрия