ITM College and University Studies

Представление

Прочетете официалното описание

ITM College" src="//img.emg-services.net/educations/education621830/fotomitterer-8699_2.jpg" alt="ITM College" />

Диплома по гостоприемство

Дипломата за гостоприемство


Придобиване на чужд език
Умения за управление
Практическо обучение


По време на дипломата по гостоприемство

Проучване на хотелиерството и туризма в Австрия

Колежът по международно управление на туризма ( ITM ) предлага уникална учебна програма, създадена специално за студенти, които планират международна кариера в областта на хотелиерството и туризма.

ITM е първият колежи в Австрия, който въвежда английски като езиков курс. Колежът е акредитиран и одобрен от австрийското Министерство на образованието. Завършилите получават диплома, удостоверена от австрийското правителство. Програмата се преподава на английски език, а студентите имат възможност да научат два допълнителни езика, които ще им помогнат да станат по-уверени, докато работят в цял свят.

ITM работи с амбициозни хора. Целевият им студент е мотивиран и посветен на специализацията в областта на хотелиерството и услугите. Като предлагат приложна учебна програма, студентите ще имат широки познания не само на теоретично, но и на практическо ниво. Практическото обучение е съществена част от развитието в тази непрекъснато развиваща се индустрия. Ето защо те са избрали оперативен хотел като свой Campus - където студентите имат възможност да се чувстват удобно и запознат с бъдещата си работна среда.

Двугодишната програма за колеж се предлага за ограничен и внимателно избран брой студенти, за да се гарантира високо качество и индивидуално обучение по време на практическите и теоретичните уроци. Това гарантира, че преподавателите могат да адаптират и персонализират своите уроци в съответствие с индивидуалните предпочитания на студентите. ITM приветства бъдещите мениджъри и се стреми да им даде обучение и необходимите умения за постигане на желаните от тях цели.

Места

Bad Vöslau

Address
Internation College of Tourism & Management - ITM GmbH, Johann Strauss Strasse 2
2540 Bad Vöslau, Долна Австрия, Австрия

Програми

Това училище също предлага: