Tourism School Bad Gleichenberg

Представление

Прочетете официалното описание

Прякото, бърз начин за мечтаната работа - туризъм колеж в Австрия

Туризъм образование в Австрия има международен много висок приоритет. В туризма училища Bad Gleichenberg сред най-доброто обучение в света центрове за туризъм. В 4-семестър туризъм колеж също е чисто английски.

Колеж по туризъм и свободно време Проучванията обучава студенти и млади отдадени хора, които са отговаряли на критериите в четири семестъра за експерти в туризма.

Особено резултати на Колеж по туризъм или чисто английски език Колежа по туризъм и свободно време индустрия с компактна форма на практическо обучение (ефективно е 1,5 години), която е съобразена с международния пазар.

В съдържанието на обучението, които се прилагат хотел, събитие и управление на проекти, езици, маркетинг, рецепция, туристическа агенция, счетоводство, бизнес, здравен мениджмънт, лидерство, управление на човешките ресурси, устойчиво развитие на туризма, е-маркетинг, Hospitality и мениджмънт в туризма, са сред най- интензивно практическо обучение в кухня, бар, обслужване и храна за графика.

Особено много допълнителното обучение като банкет мениджър, барман, вино и бира-млад ценители сомелиерство, кафе и чай, или обучението на портиер в ексклузивно сътрудничество с Les Clefs d'Or, както и мениджърът на енергия от туризъм предлагат реални предимства в Старт на кариерата ,

Освен училищното голямо внимание се обръща на практическото обучение. В къща и външни събития като Световното първенство градини в Шладминг и Сочи, Night Race Schladming на, или Виенската опера топката ценен опит се събира. В допълнение към дипломирани обучение студенти през летните месеци на няколко седмици в туристическите обекти.

Могат да се избират следните ямките: Туризъм управление Езици

А цветна съжителство на територията на колежа В момента живее и учи на 300 студенти от 25 страни заедно на територията на колежа. Студентите на туризма колежи може да отвори писта студент пребиваване единични и двойни стаи под наем. Общите части на сградата допринасят за взаимодействието между студентите и мултикултурно съжителство. Пълният борда означава шведска маса е включена в таксата за обучение, удобството на кратък път за преподаване или най-много безплатни неща за вършене на територията на колежа като спортни зали, библиотека, велосипеди, ролери, спортна зала и т.н. направи живота на територията на колежа особено привлекателна.

Пътища след дипломирането:

влизане в Топ професии в туризма и кариери в различни професии: След завършване на шлюзовете са в глобална кариера отворен. Дали в международен хотел индустрията, гастрономията, с авиокомпаниите или круизни линии, туроператори, в курорти и клубове, управление на събития, но също и в сектора на услугите - възпитаници на туризма групи са желани служители по целия свят.

Допълнително проучване: Партньорства с международни университети и колежи го правят вече е възможно да се получи бакалавърска степен с 2 семестъра и на Учителя с 5 семестъра. Също така за Започване на собствен бизнес или Придобиване на семеен бизнес един е готов да мине през изпит за правоспособност на заведенията за обществено хранене и предприемачески изпит.

Колежът по туризъм е част от туризма училища Bad Gleichenberg. Тъй като те се управляват като частни училища, приложения са възможни по всяко време. Семестър Start е на 11-ти На септември.

Това осигурява на обучението:

Compact обучение с обучение за управление на работа за гарантиране на звука с висока практическа приложимост International призната степен алтернатива на дългосрочни проучвания оптимална комбинация от теория и влизане практика в международна кариера международните възпитаници мрежа на бизнес лиценз, предприемачи преглед и четири професии, включително

Степента с добавена стойност:

Диплома: Туристическа чиновник / туристическа Kaufmann предприемачески изпитни и Gastgewerbliche официални стажове 4: ресторант мениджър, готвач, хотел и гостоприемство помощник, туристическа агенция асистент в университета, за признаване на периоди на обучение

Места

Bad Gleichenberg

Tourismusschulen Bad Gleichenberg

Address
Kaiser-Franz-Josef-Straße 18
8344 Bad Gleichenberg

8344 Bad Gleichenberg, Щирия, Австрия
Телефон
+43 3159 2209