Andorra Aviation Academy

Представление

Прочетете официалното описание

Andorra Aviation Academy се намира в Княжество Андора. Вдъхновен от група авиационни ентусиасти, през юни 2015 г. беше подписано споразумение за създаване на тази уникална авиационна програма с правителството на Андора и Университета на Андора.

Andorra Aviation Academy предлага пилотна програма за обучение (18-месечен курс Fast Track) и в процес на развитие в Университета на Андора, който е тригодишен бакалавър по авиационна степен, признат в цяла Европа и в 47 държави (180 ECTS Европейска система за трансфер на кредити съгласно Болонски процес).

Andorra Aviation Academy и нейните партньори предлагат пилотни обучителни курсове, одобрени и контролирани от ЕААБ. Академията осигурява професионален университет и среда за летателна подготовка, която насърчава най-добрите в класа си авиационни стандарти по отношение на безопасността, качеството, стандартизацията и ефективността. В допълнение, той развива управленски умения за консолидиране на критично мислене, вземане на решения в сложни среди, лидерство и комуникация.

Базирайки се на най-новите университетски изследвания в пилотното и сложното обучение по околна среда, ние разработихме метод на преподаване, наречен „внимателно обучение”, за да позволи на учениците да се справят със сложни и неочаквани ситуации и да насърчават „картографирането на ума” в студентите. Пилотното обучение по своята същност е скъпо. За да се намалят разходите за обучение, като същевременно се запазят високите стандарти, ние създадохме споразумения с приятелски партньори за „обща авиация“ във Франция. Auch (32000, Франция) особено не страда от едно и също неблагоприятно време, често присъстващо на други места. Всички тези предимства допринасят за по-бързото завършване, за да се стандартизира качеството на обучението въз основа на европейските изисквания на EASA.

Ние предлагаме всеобхватна програма (без скрити разходи), която е съобразена със специфичните нужди на всеки ученик, в безопасно и добре запазено многокултурно общество.

Места

Андора ла Вела

Andorra Aviation Academy

Address
Plaça de la Germandat, 7
AD600 Sant Julià de Lòria
Principat d’Andorra

AD600 Андора ла Вела, Андора ла Вела, Андора
Телефон
+376 736 309

Стипендия от Keystone

Научете за възможностите, които дава нашата стипендия