Isuru

Представление

Прочетете официалното описание

Isuru : Isuru ИНСТИТУТ ЗА Isuru ПЛАНИРАНЕ И ОБНОВЯВАНЕ


Isuru , който тренира градски проектанти от 1947 г., организира от 2012 г. магистър по градоустройствено планиране и териториално планиране (120 ects).

Това обучение е предназначено за притежатели на диплома за висше образование (диплома за преход, магистър) и професионалисти (продължаващо обучение).

Isuru приветства ученици от всички дисциплини (озеленяване, социология, архитектура, околна среда, социални и икономически науки, пластични изкуства, право и др.).

Факултетът се състои от практикуващи и учители, работещи в университетско и висше образование, всички мрежи в съчетание.

Магистърът е разпределен в продължение на три години, като курсовете се дават вечер от 18 часа до 21 часа, което позволява успоредно упражняване на професионална дейност или продължаване на други изследвания.


информация

Висшият институт по градско планиране и обновяване е институция за социална промоция, която е част от институтите на Сейнт Лук в Брюксел и организира магистърска степен по градоустройствено планиране. Isuru е основана през 1947 г. от инженер-архитект Анри Гилис и градоначалник Гастон Бардет в контекста на реконструкцията. Тези основатели са имали професията на градски планиращ и преподаването му хуманистичен подход, мултидисциплинарен и вкоренен в практиката, която все още е в основата на ценностите на института.

Isuru сътрудничи с други институти на градското планиране в Белгия (UCL, ULB) и в чужбина, включително Института по планиране и градоустройство на Университета в Лил 2.

Isuru участва активно в мрежите за обучение в градоустройственото планиране: APERAU (Асоциация за насърчаване на образованието и научните изследвания в планирането и градоустройството) и AESOP (Асоциация на европейските училища по планиране).

Isuru поддържа и тесни връзки с професионалната среда, за да бъде в съответствие с очакванията на професията. Като такъв Isuru участва в сеансите за мозъчна атака на Камарата на градоустройствените учреждения в Белгия, Европейския съвет на градоначалниците и ALUMNISU, асоциацията, която обединява своите "възпитаници" (абсолвенти, Isuru @ gmail.com).

Места

Saint-Gilles

Address
Rue d'Irlande, 57
1060 Saint-Gilles, Брюксел, Белгия

Програми

Това училище също предлага: